En directe

Sense distància

PROGRAMES

"De bisbe auxiliar a ser molt mediàtic"

Aquest dijous A Primera Hora hem parlat amb José Gabriel Vera, director del secretariat de la comissió episcopal de Mitjans de Comunicació, sobre el nou…

22 novembre 2018

Aran Solé

Comparteix
Aquest dijous A Primera Hora hem parlat amb José Gabriel Vera, director del secretariat de la comissió episcopal de Mitjans de Comunicació, sobre el nou secretari general i portaveu de la Conferencia Episcopal Española, Luís Argüello:
Vera ha parlat sobre el nou portaveu:  "Luis Argüello està al dia a dia en l'activitat de la CEE amb molt signficat però no tant poder com es diu a vegades. És servei i coordinació dels bisbats espanyols. Busca servir a les diòcesi, i també un paper de molta importància de representar davant les institucions públiques: govern i comunitats autònomes. Passa de ser un bisbe auxiliar de Valladolid a un que entra molt pels mitjans, donant una imatge de l'Església el més veraç possible, que no sempre és fàcil".
Agressions sexuals
Cada dia més d'una persona és atesa al Clínic per una agressió sexual. Durant aquest 2018, 351 dones, s’espera que en siguin a final d’any unes 400. un 91’5% son dones d’entre 18 i 25 anys. 7 de cada 10 victimes son de violació, en tres de cada deu han patit sota submissió química i una de cada tres coneix l’agressor. Son dades que Joan Trias, presentador d’A Primera Hora ha ofert al principi del programa d’aquest dijous.
Catalunya Cristiana
Com cada dijous hem parlat del nou Catalunya Cristiana amb la cap de redacció Carme Munté, aquesta setmana dedicat a la Setmana de la Biblia.
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció