En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

"Deixa ferida l'acusació i el procés contra els dirigents catalans"

Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de…

13 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de fons públics, però no per sedició ni rebel·lió, amb l’advocat i director de Justícia i Pau a Barcelona, Eduard Ibáñez: “La decisió del tribunal alemany deixa ferida l’acusació i el procés penal contra els dirigents catalans”, ha reiterat Ibáñez, que també ha apuntat: “No hi ha la violència pròpia d’un delicte de rebel·lió. La resistència a la Policia per votar no és un aixecament violent contra un Estat”. Aquesta decisió del tribunal alemany, ha afirmat Eduard Ibáñez, deixa en evidència davant l’opinió pública europea i internacional.
“El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”
Aquest matí també hem parlat dels Premis Nacionals de Cultura que es van entregar aquest dijous en una gala al teatre Zorrilla de Badalona, i és que un dels guardonats va ser la Fundació Festa Major de Gràcia. Carla Carbonell, presidenta de la fundació, ha manifestat: “Significa un honor i un privilegi per compartir-lo amb grans persones i col·lectius com els d'ahir” i ha dit què caracteritza als catalans. “El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”.
Més enllà de l'Aquarius i l'Open Arms...
Ignasi Miranda i Àngel Miret han parlat dels migrants que arriben sense atenció mediàtica a Un Món sense fronteres. Dilluns vinent es celebra la Mare de Déu del Carme. Per això, El Pensament del dia l’ha fet Ricard Rodriguez Martos Director de l’Apostolat del Mar Stella Maris. 
Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

Foto: Chatham House

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció