En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

"Deixa ferida l'acusació i el procés contra els dirigents catalans"

Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de…

13 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de fons públics, però no per sedició ni rebel·lió, amb l’advocat i director de Justícia i Pau a Barcelona, Eduard Ibáñez: “La decisió del tribunal alemany deixa ferida l’acusació i el procés penal contra els dirigents catalans”, ha reiterat Ibáñez, que també ha apuntat: “No hi ha la violència pròpia d’un delicte de rebel·lió. La resistència a la Policia per votar no és un aixecament violent contra un Estat”. Aquesta decisió del tribunal alemany, ha afirmat Eduard Ibáñez, deixa en evidència davant l’opinió pública europea i internacional.
“El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”
Aquest matí també hem parlat dels Premis Nacionals de Cultura que es van entregar aquest dijous en una gala al teatre Zorrilla de Badalona, i és que un dels guardonats va ser la Fundació Festa Major de Gràcia. Carla Carbonell, presidenta de la fundació, ha manifestat: “Significa un honor i un privilegi per compartir-lo amb grans persones i col·lectius com els d'ahir” i ha dit què caracteritza als catalans. “El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”.
Més enllà de l'Aquarius i l'Open Arms...
Ignasi Miranda i Àngel Miret han parlat dels migrants que arriben sense atenció mediàtica a Un Món sense fronteres. Dilluns vinent es celebra la Mare de Déu del Carme. Per això, El Pensament del dia l’ha fet Ricard Rodriguez Martos Director de l’Apostolat del Mar Stella Maris. 
Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

Foto: Chatham House

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció