En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Deixa ferida l'acusació i el procés contra els dirigents catalans"

Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de…

13 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres a la Fórmula Estel hem parlat del futur judicial de Carles Puigdemont, després de la decisió del tribunal alemany d'extradir-lo per malversació de fons públics, però no per sedició ni rebel·lió, amb l’advocat i director de Justícia i Pau a Barcelona, Eduard Ibáñez: “La decisió del tribunal alemany deixa ferida l’acusació i el procés penal contra els dirigents catalans”, ha reiterat Ibáñez, que també ha apuntat: “No hi ha la violència pròpia d’un delicte de rebel·lió. La resistència a la Policia per votar no és un aixecament violent contra un Estat”. Aquesta decisió del tribunal alemany, ha afirmat Eduard Ibáñez, deixa en evidència davant l’opinió pública europea i internacional.
“El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”
Aquest matí també hem parlat dels Premis Nacionals de Cultura que es van entregar aquest dijous en una gala al teatre Zorrilla de Badalona, i és que un dels guardonats va ser la Fundació Festa Major de Gràcia. Carla Carbonell, presidenta de la fundació, ha manifestat: “Significa un honor i un privilegi per compartir-lo amb grans persones i col·lectius com els d'ahir” i ha dit què caracteritza als catalans. “El poble català tenim la capacitat per reinventar-nos i de fer oportunitats dels entrebancs”.
Més enllà de l'Aquarius i l'Open Arms...
Ignasi Miranda i Àngel Miret han parlat dels migrants que arriben sense atenció mediàtica a Un Món sense fronteres. Dilluns vinent es celebra la Mare de Déu del Carme. Per això, El Pensament del dia l’ha fet Ricard Rodriguez Martos Director de l’Apostolat del Mar Stella Maris. 
Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

Foto: Chatham House

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024