En directe

Cocodril Club

POLÍTICA

"Des de l'indepedentisme, som els campions de la no-violència”

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha dedicat aquest dimarts uns minuts a Europa, amb els reptes que té la societat catalana davant…

11 juny 2019

Redacció

Comparteix
El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha dedicat aquest dimarts uns minuts a Europa, amb els reptes que té la societat catalana davant la Unió europea. L’eurodiputat electe de Junts per Catalunya Toni Comín, també exconseller, ha assegurat en una entrevista que no preveu "l’escenari de no ser eurodiputat". Comín ha anunciat que, si no arriben “a ser eurodiputats, aniran a Estrasburg, però no per exigir els propis drets a Europa, sinó els drets dels electors, que queden afectats amb aquesta decisió". L’exconseller s'ha mostrat partidari de seguir apostant pel diàleg.“Des de l'indepedentisme, som els campions de la no-violència", ha assegurat.
En un altre moment, Toni Comín ha aclarit que "qui utilitza la violència es l'Estat espanyol" i que els representants de l'independentisme sempre dialogaran "sense renunciar als propis ideals polítics, de la mateixa manera que no s'ha demanat als representants de l'Estat que renunciïn a defensar la unitat d'Espanya". Sobre el judici del procés, l’eurodiputat electe ha destacat que "tothom hi veu molts indicis sobre el fet que el Tribunal Suprem està predeterminat cap a una direcció i fan sospitar el pitjor".

Si vols escoltar de nou l’entrevista pots clicar AQUÍ

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció