En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Dia de pregària i dejuni pel sacerdot assassinat

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29…

27 juliol 2016

ACI

Comparteix

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29 de juliol.

 L’arquebisbe de Marsella i president de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Georges Pontier, ha convidat “tots els catòlics de França a una jornada de dejuni i pregària pel nostre país i per la pau arreu del món. Aquí a Cracòvia amb tots els bisbes francesos presents, convido els joves de les nostres diòcesis i dels nostres moviments a viure el Via Crucis amb el papa Francesc amb aquesta intenció”.

 El prelat ha destacat que “nosaltres seguim Crist en la seva victòria sobre l’odi, la venjaça i la mort. Ell és la nostra llum i esperança”.

Segons el secretari general de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Olivier Ribadeau, “el que va passar a França ha passat en altres països i en realitat veiem cristians que moren i entreguen la vida defensant la seva fe”. I ha afegit: “Moren perquè són objectes de l’odi i això ens dóna una motivació addicional per viure la fraternitat a la qual som cridats”.

 Per a Mons. Ribadeau, el sacerdot “és un símbol de pau” i el P. Hamel era “un sacerdot ancià amb més de 50 anys com a prevere a França”.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció