En directe

Camins

ESGLÉSIA MÓN

Dia de pregària i dejuni pel sacerdot assassinat

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29…

27 juliol 2016

ACI

Comparteix

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29 de juliol.

 L’arquebisbe de Marsella i president de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Georges Pontier, ha convidat “tots els catòlics de França a una jornada de dejuni i pregària pel nostre país i per la pau arreu del món. Aquí a Cracòvia amb tots els bisbes francesos presents, convido els joves de les nostres diòcesis i dels nostres moviments a viure el Via Crucis amb el papa Francesc amb aquesta intenció”.

 El prelat ha destacat que “nosaltres seguim Crist en la seva victòria sobre l’odi, la venjaça i la mort. Ell és la nostra llum i esperança”.

Segons el secretari general de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Olivier Ribadeau, “el que va passar a França ha passat en altres països i en realitat veiem cristians que moren i entreguen la vida defensant la seva fe”. I ha afegit: “Moren perquè són objectes de l’odi i això ens dóna una motivació addicional per viure la fraternitat a la qual som cridats”.

 Per a Mons. Ribadeau, el sacerdot “és un símbol de pau” i el P. Hamel era “un sacerdot ancià amb més de 50 anys com a prevere a França”.

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció