En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Dia de pregària i dejuni pel sacerdot assassinat

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29…

27 juliol 2016

ACI

Comparteix

Com a reposta a l’assassinat del P. Jacques Hamel, els bisbes de França han convocat un dia de pregària i dejuni el proper divendres 29 de juliol.

 L’arquebisbe de Marsella i president de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Georges Pontier, ha convidat “tots els catòlics de França a una jornada de dejuni i pregària pel nostre país i per la pau arreu del món. Aquí a Cracòvia amb tots els bisbes francesos presents, convido els joves de les nostres diòcesis i dels nostres moviments a viure el Via Crucis amb el papa Francesc amb aquesta intenció”.

 El prelat ha destacat que “nosaltres seguim Crist en la seva victòria sobre l’odi, la venjaça i la mort. Ell és la nostra llum i esperança”.

Segons el secretari general de la Conferència Episcopal Francesa, Mons. Olivier Ribadeau, “el que va passar a França ha passat en altres països i en realitat veiem cristians que moren i entreguen la vida defensant la seva fe”. I ha afegit: “Moren perquè són objectes de l’odi i això ens dóna una motivació addicional per viure la fraternitat a la qual som cridats”.

 Per a Mons. Ribadeau, el sacerdot “és un símbol de pau” i el P. Hamel era “un sacerdot ancià amb més de 50 anys com a prevere a França”.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció