En directe

La Caravana

COMUNICACIÓ

Docat, la resposta a les preguntes més complexes de l’Església actual

Després de l’èxit del llibre “Youcat”, el popular CatecismeJove de l’Església, l’Editorial Claret ha decidit continuar treballant perajudar els joves a respondre les preguntes més…

9 gener 2019

Redacció

Comparteix

Després de l’èxit del llibre “Youcat”, el popular CatecismeJove de l’Església, l’Editorial Claret ha decidit continuar treballant perajudar els joves a respondre les preguntes més complexes que es plantegen al’actualitat. Per fer-ho, l’Editorial ha publicat “Docat, Què cal fer?”, unatraducció també popular de la doctrinasocial de l’Església catòlica, escrita per Peter Schanllenberg sota lasupervisió dels cardenals Christoph Schönborn i Reinhard Marx.

La publicació està adreçada principalment als joves, ambla intenció de motivar-los a llegir els grans documents de l’Església queexpliquen la Doctrina Social Catòlica. Dins aquest afany d’ajudar-los perquèpugin actuar segons les màximes de la veritat, el llibre ha comptat amb lacol·laboració de reconeguts científics i de diversos joves, que hi hancontribuït enviant fotografies i formulant preguntes que l’autor intentaresoldre.

El resultat d’aquest treball conjunt, com ha explicatl’Editorial Claret en un comunicat, és una publicació que “conté 328 preguntescomplexes i rellevants, i centenars de cites de pensadors, sants,filòsofs, papes i fragments bíblics”.

D’altra banda, el llibre també inclou un pròleg escritpel papa Francesc, on insisteix als cristians que s'involucrin activament en unmón més just: “Un cristià, si no és revolucionari, en aquest temps, no éscristià!”.

 

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció