En directe

Temps de benestar

COMUNICACIÓ

Docat, la resposta a les preguntes més complexes de l’Església actual

Després de l’èxit del llibre “Youcat”, el popular CatecismeJove de l’Església, l’Editorial Claret ha decidit continuar treballant perajudar els joves a respondre les preguntes més…

9 gener 2019

Redacció

Comparteix

Després de l’èxit del llibre “Youcat”, el popular CatecismeJove de l’Església, l’Editorial Claret ha decidit continuar treballant perajudar els joves a respondre les preguntes més complexes que es plantegen al’actualitat. Per fer-ho, l’Editorial ha publicat “Docat, Què cal fer?”, unatraducció també popular de la doctrinasocial de l’Església catòlica, escrita per Peter Schanllenberg sota lasupervisió dels cardenals Christoph Schönborn i Reinhard Marx.

La publicació està adreçada principalment als joves, ambla intenció de motivar-los a llegir els grans documents de l’Església queexpliquen la Doctrina Social Catòlica. Dins aquest afany d’ajudar-los perquèpugin actuar segons les màximes de la veritat, el llibre ha comptat amb lacol·laboració de reconeguts científics i de diversos joves, que hi hancontribuït enviant fotografies i formulant preguntes que l’autor intentaresoldre.

El resultat d’aquest treball conjunt, com ha explicatl’Editorial Claret en un comunicat, és una publicació que “conté 328 preguntescomplexes i rellevants, i centenars de cites de pensadors, sants,filòsofs, papes i fragments bíblics”.

D’altra banda, el llibre també inclou un pròleg escritpel papa Francesc, on insisteix als cristians que s'involucrin activament en unmón més just: “Un cristià, si no és revolucionari, en aquest temps, no éscristià!”.

 

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció