En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Domenico Modugno "volarà" per la Fórmula Estel amb la seva música

Domenico Modugno nascut a Polignano a Mare, Bari, 1928  fou un cantant italià. Se'l considera el pare dels cantautors italians i és autor d'una gran…

5 gener 2017

David García

Comparteix

Domenico Modugno nascut a Polignano a Mare, Bari, 1928  fou un cantant italià. Se'l considera el pare dels cantautors italians i és autor d'una gran quantitat de cançons que van ser molt populars, sobretot els anys cinquanta i seixanta. A Sanremo va estar onze vegades i va guanyar en quatre; a Eurovisió va participar tres vegades i el seu millor resultat va ser el del 1958 amb Nel blu dipinto di blu, en tercera posició, perquè el 1959 va quedar sisè amb 9 punts i el 1966 va ser últim amb un zero molt comentat. També es va dedicar al cinema, al teatre, a la televisió i a la política; el 1974 va fer campanya al costat del Partit Socialista Italià pel "sí" a la reforma de la llei del divorci i va compondre una cançó per a aquesta campanya titulada L'anniversario; el 1986 va ingressar al Partit Radical i va lluitar pels més febles. Domenico Modugno va morir d'un atac al cor el 1994, als 66 anys, a la seva casa de l'illa de Lampedusa.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció