En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Donar a tot la benvinguda", un nou post de l'Avui és festa', un espai de Mn. Jaume Aymar a Ràdio Estel

Déu vos guard, amics, avui és festa. En el decurs del mes d’agost, hi hamoltes festes majors. Un teòleg contemporani escriu: “La festa és com un…

17 agost 2014

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa.

bona festa majorEn el decurs del mes d’agost, hi hamoltes festes majors. Un teòleg contemporani escriu: “La festa és com un regal que ja no depèn de nosaltres i que no podem manipular. Es pot preparar la festa, però la festivitat, és a dir, l’esperit de la festa, sorgeix gratuïtament. Ningú no la pot preveure ni simplement produir. Només ens podem preparar interiorment i exteriorment i acollir-la.”

Si vols seguir llegint el nou post de l'Avui és festaclica aquí

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció