En directe

Vespres

ACTUALITAT

Earth, Wind and Fire, ens refrescaran el dilluns a la Fórmula Estel

Earth, Wind & Fire és una banda estatunidenca de música soul, disco, R&B, funk, jazz i rock. Són un dels grups que han tingut més…

16 juny 2017

David García

Comparteix
Earth, Wind & Fire és una banda estatunidenca de música soul, disco, R&B, funk, jazz i rock. Són un dels grups que han tingut més èxit públicament i críticament al segle 20. Rolling Stone els ha descrit com "innovadors, precisos però sensuals, calculats però animats" i també van declarar que la banda "ha canviat el so del pop negre". També coneguda com a EWF, la banda va ser fundada a Chicago per Maurice White el 1969. S'hi han afegit Philip Bailey, Verdine White, Ralph Johnson, Larry Dunn, i Al McKay al grup. La banda ha estat nominada 20 vegades pel Premi Grammy; en van guanyar sis com a grup i dos indiviudualment, Maurice White i Bailey. Earth, Wind & Fire tenen 12 nominacions dels Premis de Música Americana i quatre premis. Han estat introduïts al Rock and Roll Hall of Fame i al Vocal Group Hall of Fame, van rebre una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, venent més de 90 milions d'àlbums a tot el món. Cinc membres d'Earth, Wind & Fire també van ser introduïts al Saló de la Fama dels Compositors: Maurice White, Philip Bailey, Verdine White, Larry Dunn i Al McKay. La indústria de música i els fans els hi han atorgat el Premi d'Èxits des de l'American Society of Composers, Authors and Publishers (Rhythm & Soul Heritage Award – 2002), NAACP (Saló de la fama – 1994) i els Premis BET (Premi d'Èxits – 2002).

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció