En directe

Laudes

ACTUALITAT

Earth, Wind and Fire, ens refrescaran el dilluns a la Fórmula Estel

Earth, Wind & Fire és una banda estatunidenca de música soul, disco, R&B, funk, jazz i rock. Són un dels grups que han tingut més…

16 juny 2017

David García

Comparteix
Earth, Wind & Fire és una banda estatunidenca de música soul, disco, R&B, funk, jazz i rock. Són un dels grups que han tingut més èxit públicament i críticament al segle 20. Rolling Stone els ha descrit com "innovadors, precisos però sensuals, calculats però animats" i també van declarar que la banda "ha canviat el so del pop negre". També coneguda com a EWF, la banda va ser fundada a Chicago per Maurice White el 1969. S'hi han afegit Philip Bailey, Verdine White, Ralph Johnson, Larry Dunn, i Al McKay al grup. La banda ha estat nominada 20 vegades pel Premi Grammy; en van guanyar sis com a grup i dos indiviudualment, Maurice White i Bailey. Earth, Wind & Fire tenen 12 nominacions dels Premis de Música Americana i quatre premis. Han estat introduïts al Rock and Roll Hall of Fame i al Vocal Group Hall of Fame, van rebre una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, venent més de 90 milions d'àlbums a tot el món. Cinc membres d'Earth, Wind & Fire també van ser introduïts al Saló de la Fama dels Compositors: Maurice White, Philip Bailey, Verdine White, Larry Dunn i Al McKay. La indústria de música i els fans els hi han atorgat el Premi d'Èxits des de l'American Society of Composers, Authors and Publishers (Rhythm & Soul Heritage Award – 2002), NAACP (Saló de la fama – 1994) i els Premis BET (Premi d'Èxits – 2002).

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció