En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El cardenal Omella anima els creients a "acompanyar els joves"

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots…

17 setembre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots els diocesans per preparar un nou curs que tornarà a estar marcat per la pandèmia del Covid-19 i per la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat. Malgrat tot, a nivell diocesà, el curs 2020-2021 comptarà amb una data de referència, que és el proper 7 de novembre. Aquest dia, la basílica de la Sagrada Família acollirà, coincidint amb el desè aniversari de la seva dedicació, la cerimònia de beatificació de Joan Roig i Diggle, jove nascut a la mateixa arxidiòcesi i que va patir el martiri a l'edat de dinou anys.

L'arquebisbe de Barcelona destaca que "la mort de Joan Roig i Diggle és la d’un innocent que va buscar el bé i la justícia arreu on va passar, i que la seva "exemplaritat" té molt a veure amb "la seva preocupació constant per allò que el papa Francesc anomena «la dimensió social de l’evangelització»". Finalment, Omella assegura que, "en aquest temps que ens toca viure, és més necessari que mai tenir persones que dediquen temps de qualitat a escoltar, a animar i a acompanyar els joves perquè puguin descobrir la seva veritable vocació de lliurament a Déu i de servei amorós i joiós als germans".

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció