En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El cardenal Omella anima els creients a "acompanyar els joves"

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots…

17 setembre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots els diocesans per preparar un nou curs que tornarà a estar marcat per la pandèmia del Covid-19 i per la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat. Malgrat tot, a nivell diocesà, el curs 2020-2021 comptarà amb una data de referència, que és el proper 7 de novembre. Aquest dia, la basílica de la Sagrada Família acollirà, coincidint amb el desè aniversari de la seva dedicació, la cerimònia de beatificació de Joan Roig i Diggle, jove nascut a la mateixa arxidiòcesi i que va patir el martiri a l'edat de dinou anys.

L'arquebisbe de Barcelona destaca que "la mort de Joan Roig i Diggle és la d’un innocent que va buscar el bé i la justícia arreu on va passar, i que la seva "exemplaritat" té molt a veure amb "la seva preocupació constant per allò que el papa Francesc anomena «la dimensió social de l’evangelització»". Finalment, Omella assegura que, "en aquest temps que ens toca viure, és més necessari que mai tenir persones que dediquen temps de qualitat a escoltar, a animar i a acompanyar els joves perquè puguin descobrir la seva veritable vocació de lliurament a Déu i de servei amorós i joiós als germans".

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció