En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El cardenal Omella anima els creients a "acompanyar els joves"

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots…

17 setembre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix

L'Arquebisbat de Barcelona acaba de fer pública la carta pastoral «Déu és amb mi!», amb la qual el cardenal Joan Josep Omella s'adreça a tots els diocesans per preparar un nou curs que tornarà a estar marcat per la pandèmia del Covid-19 i per la crisi sanitària, social i econòmica que ha provocat. Malgrat tot, a nivell diocesà, el curs 2020-2021 comptarà amb una data de referència, que és el proper 7 de novembre. Aquest dia, la basílica de la Sagrada Família acollirà, coincidint amb el desè aniversari de la seva dedicació, la cerimònia de beatificació de Joan Roig i Diggle, jove nascut a la mateixa arxidiòcesi i que va patir el martiri a l'edat de dinou anys.

L'arquebisbe de Barcelona destaca que "la mort de Joan Roig i Diggle és la d’un innocent que va buscar el bé i la justícia arreu on va passar, i que la seva "exemplaritat" té molt a veure amb "la seva preocupació constant per allò que el papa Francesc anomena «la dimensió social de l’evangelització»". Finalment, Omella assegura que, "en aquest temps que ens toca viure, és més necessari que mai tenir persones que dediquen temps de qualitat a escoltar, a animar i a acompanyar els joves perquè puguin descobrir la seva veritable vocació de lliurament a Déu i de servei amorós i joiós als germans".

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció