En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

El Compromís Ciutadà: de Lesbos a Idomeni, amb el fotoperiodista Xavier Bertral

Aquesta setmana,al Compromís Ciutadà, coneixerem les històries humanes que s’amaguen darrera delsrefugiats sirians. Posarem noms i cognoms als protagonistes d’una de lespitjors crisis humanitàries dels…

23 maig 2016

Comparteix

Aquesta setmana,al Compromís Ciutadà, coneixerem les històries humanes que s’amaguen darrera delsrefugiats sirians. Posarem noms i cognoms als protagonistes d’una de lespitjors crisis humanitàries dels darrers anys a Europa. I ho farem amb enXavier Bertral, cap de fotografia del diari ARA que va viatjar a Grècia, fapoques setmanes, i va tornar-ne amb un plegat de vivències que ens ve acompartir. Intens i contundent, el relat que ens presenta és colpidor però a lavegada esperançat.

Recordeu que elCompromís Ciutadà s’emet de dilluns a divendres a dos quarts de dotze del matí iels dissabtes de 8 a 9 del vespre.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció