En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El culte públic, parcialment només a Tarragona, Tortosa, Urgell i Lleida

Avui es comença a celebrar culte públic als temples catòlics situats a les zones sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i…

11 maig 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
Avui es comença a celebrar culte públic als temples catòlics situats a les zones sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i de l'Alt Pirineu i l'Aran. És l'inici de la fase 1 de desconfinament i de retorn progressiu a la normalitat. La província eclesiàstica de Barcelona, amb les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa, hauran d'esperar, com també la totalitat les diòcesis de Girona, Vic i Solsona. També han quedat fora bona part de Lleida i una petita zona d'Urgell, com també l'àrea sud de Tortosa, situada la província de Castelló. L'arxidiòcesi de Tarragona sí que ha pogut entrar a la fase 1. En tot cas, si teniu dubtes sobre la possibilitat de participar físicament en l'Eucaristia a la vostra zona, dins les diòcesis de Lleida i Urgell, podeu consultar-ho al vostre propi Bisbat. Recordem que la fase 1 desescalada inclou el culte públic sempre que s'ocupi un màxim d'un terç de l'aforament de les esglésies, es mantingui la separació i se segueixin totes les precaucions higièniques, entre altres mesures. 

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció