En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

SOCIETAT

El Park Güell reduirà l'aforament a la meitat

Ricard Barrera, director del parc, ha assegurat que la limitació d'accés continuarà garantint, com fins ara, l'accés als veïns.

17 gener 2022

Redacció

Comparteix

En declaracions a 'El Matí a Ràdio Estel', el director del Park Güell, Ricard Barrera, ha manifestat que "es vol reduir a la meitat l'afluència de persones que entren al Park Güell". Fins ara els recomptes apuntaven a 9 milions de visites l'any, i ara es vol limitar als 4,5 milions. Barrera ha assegurat que la limitació d'accés continuarà garantint, com fins ara, l'accés als veïns.


L'Ajuntament de Barcelona ha decidit blindar una de les principals atraccions turístiques de la ciutat: el Park Güell. En concret instal·larà pilones de seguretat antiterroristes a tots els accessos i un circuit de càmeres de control i un altre de tèrmiques que s'estendrà tant a l'exterior com a l'interior del recinte. Aquest pla de seguretat fa més de tres anys que està en tràmits.


Ricard Barrera ha assenyalat que més enllà de la instal·lació de les pilones de seguretat, que arran de l'atemptat de les Rambles del 2017 ja es van anar instal·lant a diverses zones de la ciutat, el que busca el pla de seguretat és "comptabilitzar totes les persones que entren al parc, no només les que fins ara accedien a la zona de pagament, sinó que es vol tenir un recompte de tots els accessos".

El president del Park Güell ha apuntat que "no hi ha hagut mai percepció d'inseguretat al parc. Hi ha hagut furts i carteristes", però assegura "que hi havia control".

Entrevista a Ricard Barrera, director del Parc Güell

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció