En directe

Trotamundos

COVID

OCI NOCTURN

El Govern posarà en marxa una aplicació mòbil per verificar el certificat covid que permetrà accedir als locals d'oci nocturn i altres establiments

El vicepresident Jordi Puigneró ha assegurat que es plantegen la verificació manual temporal i això podria permetre reobrir discoteques abans.

29 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Foto: Europa Press


El vicepresident Jordi Puigneró ha assegurat que es plantegen la verificació manual temporal i això podria permetre reobrir discoteques abans. Puigneró, ha explicat que el passaport covid ja existeix i que el que s'està fent és desenvolupar una tecnologia per comprovar que les dades que hi conté són correctes i que corresponen a la persona que presenta el certificat. Del certificat Covid també n'ha parlat David Brasé Arnau, Gerent de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme i vicepresident de PIMEC Turisme, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel. Brasé ha exposat que pel sector de la restauració la "relaxació de les mesures" aprovades pel PROCICAT permeten tenir deu comensals als interiors dels locals, que fins ara n'eren 6, i la mitja hora més per sopar, són mesures mínimes.

El gerent creu que s'ha de tirar cap a la implantació del passaport Covid en el sector de la restauració, com ja s'està intentant fer en l'oci nocturn.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció