En directe

Fórmula Estel

COVID

OCI NOCTURN

El Govern posarà en marxa una aplicació mòbil per verificar el certificat covid que permetrà accedir als locals d'oci nocturn i altres establiments

El vicepresident Jordi Puigneró ha assegurat que es plantegen la verificació manual temporal i això podria permetre reobrir discoteques abans.

29 setembre 2021

Redacció

Comparteix
Foto: Europa Press


El vicepresident Jordi Puigneró ha assegurat que es plantegen la verificació manual temporal i això podria permetre reobrir discoteques abans. Puigneró, ha explicat que el passaport covid ja existeix i que el que s'està fent és desenvolupar una tecnologia per comprovar que les dades que hi conté són correctes i que corresponen a la persona que presenta el certificat. Del certificat Covid també n'ha parlat David Brasé Arnau, Gerent de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme i vicepresident de PIMEC Turisme, en una entrevista al Matí a Ràdio Estel. Brasé ha exposat que pel sector de la restauració la "relaxació de les mesures" aprovades pel PROCICAT permeten tenir deu comensals als interiors dels locals, que fins ara n'eren 6, i la mitja hora més per sopar, són mesures mínimes.

El gerent creu que s'ha de tirar cap a la implantació del passaport Covid en el sector de la restauració, com ja s'està intentant fer en l'oci nocturn.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024