En directe

La Caravana

ACTUALITAT

El Jazz i la música Pop de Billy Eckstine a la Fórmula Estel

Tanquem setmana amb bona música, i es que el cantant de jazz i musica pop nord-americà Billy Eckstine, és l'artista del dia. Posseïdor d'una veu de…

7 juliol 2016

David García

Comparteix

Tanquem setmana amb bona música, i es que el cantant de jazz i musica pop nord-americà Billy Eckstine, és l'artista del dia. Posseïdor d'una veu de baríton, va ser durant els anys quaranta una figura carismàtica de la música popular negra, en liderar una de les primeres big band de bop i convertir-se en el primer cantant negre de balades romàntiques (va ser anomenat el Sinatra negre). Amb el pas dels anys, la seva influència ha estat considerable en l'àmbit del soul i el rhythm and blues. Descobrim el seu talent avui a la Fórmula Estel.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció