En directe

Sense distància

CULTURA

El MNAC obre una col·lecció inèdita del Renaixement i el Barroc

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) haobert al públic aquest dijous una nova col·lecció dedicada al Renaixement i elBarroc. Aquesta ampliació, que consisteix en…

25 gener 2018

Redacció

Comparteix

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) haobert al públic aquest dijous una nova col·lecció dedicada al Renaixement i elBarroc. Aquesta ampliació, que consisteix en la reobertura de diverses sales,aportarà una selecció de més de 200 peces d’aquest període.

Entre aquestes peces en destaquen obres deZurbarán, Velázquez i Rubens, però també s’hi poden trobar obres inèdites, com untapís del s. XVI adquirit per la Generalitat o un greco i un goya queestaven en dipòsit judicial al museu des de l’estiu.

A més de les noves adquisicions, elsresponsables de la col·lecció han apostat per un espai transformat que trencaamb els esquemes tradicionals, i que fa que el visitant pugui tenir un diàlegmés flexible amb les obres. L’espai, que no està organitzat en un ordrecronològic sinó temàtic, aprofita també el joc de les llums amb els color quefa de la visita una experiència més sensitiva. 

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció