En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

El món de Vikki Carr ens omplirà la Fórmula Estel

Vikki Carr nascuda a El Paso, Texas, Estats Units un 19 de juliol de 1941, és una cantant i actriu estadounidense.Desciende d'una família mexicana que…

18 juliol 2017

David García

Comparteix
Vikki Carr nascuda a El Paso, Texas, Estats Units un 19 de juliol de 1941, és una cantant i actriu estadounidense.Desciende d'una família mexicana que la va batejar Florència Vicenta de Casillas Martínez Cardona. Va néixer el 19 de juliol de 1941. Després d'adoptar el pseudònim "Vikki Carr", la cantant va signar un contracte amb Liberty Records en 1962.El primer senzill que va tenir algun èxit va ser He 'sa Rebel, que el 1962 va aconseguir el n.º 5 a Austràlia i el n.º 115 en EE. UU. En 1966 va fer una gira per Vietnam per donar suport als soldats nord-americans a la guerra del Vietnam, amb l'actor i comediant nord-americà Danny Kaye. El 1967 el seu àlbum It Must Be Him va ser nominat a tres premis Grammy. Aquest any la cançó que dóna nom al disc va aconseguir el n.º 3 dels Billboard Hot 100 en EE. UU. Carr va tenir altres dues cançons que van entrar en la llista Top 40: The Lesson (1968) i With Pen in Hand (1969). En aquesta època, l'actor Dean Martin la va batejar "la millor cantant en el negoci" Carr va gravar 10 senzills i 13 àlbums que van entrar en les llistes de popularitat d'EE. UU.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció