En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

El monestir de Poblet regalarà un llibre a tots els seus visitants la diada de Sant Jordi

Elmonestir de Poblet ha posat en marxa una iniciativa per premiar tots els que s’animina visitar el seu monestir la diada de Sant Jordi. D’aquesta…

15 abril 2018

Redacció

Comparteix

Elmonestir de Poblet ha posat en marxa una iniciativa per premiar tots els que s’animina visitar el seu monestir la diada de Sant Jordi. D’aquesta manera, elsvisitants que vagin a Poblet el 23 d’abril rebran un llibre relacionat amb lahistòria del cenobi cistercenc de la Conca de Barberà. Els llibres formen partd’una col·lecció de Quaderns d’Art, Història i Vida de Poblet, publicats perPublicacions de l’Abadia de Poblet i escrits per membres de la comunitat ihistoriadors vinculats al monestir.

Apart d’aquesta iniciativa, el monestir ha anunciat també que totes lespublicacions que es venen a la botiga del Centre de Recepció i Visitantscomptaran amb un 10% de descompte durant tota la diada. A més, les visitespodran gaudir d’un nou recorregut temàtic que les portarà a veure espais pocconeguts del conjunt. 

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció