En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

El Papa avança l'esperit de la JMJ de Cracòvia assegurant que els joves "tenen en el cor alguna cosa que els mou"

El Sant Pare ha enviat aquest dilluns un videomissatge adreçat als joves que acaben de participar en l'esdeveniment "Together 2016" (Junts 2016), celebrat a Washington…

18 juliol 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Sant Pare ha enviat aquest dilluns un videomissatge adreçat als joves que acaben de participar en l'esdeveniment "Together 2016" (Junts 2016), celebrat a Washington aquest dissabte 16 de juliol. La iniciativa, de caràcter ecumènic, ha estat organitzada pel moviment de pregària i evangelització "Pulse", fundat per Nick Hall. "Jesús us espera i no desil·lusiona ningú", diu el Papa als joves. Conclou també amb unes paraules molt esperançadores: "Anima't! No tens res a perdre! Prova-ho, i després m'ho expliques!". El pontífex parla als nois i noies assegurant-los que "tenen en el cor alguna cosa que els mou i que fa que estiguin inquiets". També recorda que Jesús "és qui va sembrar en el cor la llavor de la inquietud".
D'altra banda, el Papa ha volgut de nou fer-se proper a França amb motiu del brutal atemptat terrorista de dijous passat que va acabar amb la vida de 84 persones i va causar nombrosos ferits a Niça. Aquest diumenge cap a les 19.00 hores, el pontífex va trucar per telèfon a l'alcalde d'aquesta ciutat francesa, Christian Estrosi, per mostrar-li la seva proximitat, segons va revelar AdnKronos. "Què puc fer per vosaltres?", va dir Francesc a la màxima autoritat local.
La trucada va ser realitzada a través de Paolo Celi, president de l'entitat "Amics Franco-italians", una associació que representa més de 400.000 italians que resideixen a França i uns 4 milions de francesos d'origen italià. Celi va relatar el contacte, que va qualificar de "consolador". "El Papa Francesc em va cridar al voltant de les 19 hores, demanant perdó perquè no parlava bé francès. El primer que m'ha dit és 'què puc fer per vosaltres?'. Ens ha promès que el més aviat possible es trobarà amb les famílies de les víctimes". També va dir que és "una trucada que dóna un gran consol i és el que la ciutat de Niça necessitava per tornar a començar".

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La justícia investiga un professor de l'Institut Torredembarra per assetjar sexualment a una alumna de batxillerat

Foto de recurs de l'Institut Torredembarra. Font: Ajuntament de Torredembarra

Fonts properes al cas expliquen a Ràdio Estel que la justícia ha imposat una ordre d'allunyament contra el professor de l'Institut Torredembarra

13 juny 2024

Redacció

AUDIOS

L'Ajuntament de Barcelona no respon la petició d'informació sobre l'exhibició de Fórmula 1 al centre de la ciutat

exhibició fórmula 1 barcelona

El Síndic de Greuges de Barcelona lamenta la falta de resposta del govern de Jaume Collboni

12 juny 2024

Redacció