En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

El Papa avança l'esperit de la JMJ de Cracòvia assegurant que els joves "tenen en el cor alguna cosa que els mou"

El Sant Pare ha enviat aquest dilluns un videomissatge adreçat als joves que acaben de participar en l'esdeveniment "Together 2016" (Junts 2016), celebrat a Washington…

18 juliol 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Sant Pare ha enviat aquest dilluns un videomissatge adreçat als joves que acaben de participar en l'esdeveniment "Together 2016" (Junts 2016), celebrat a Washington aquest dissabte 16 de juliol. La iniciativa, de caràcter ecumènic, ha estat organitzada pel moviment de pregària i evangelització "Pulse", fundat per Nick Hall. "Jesús us espera i no desil·lusiona ningú", diu el Papa als joves. Conclou també amb unes paraules molt esperançadores: "Anima't! No tens res a perdre! Prova-ho, i després m'ho expliques!". El pontífex parla als nois i noies assegurant-los que "tenen en el cor alguna cosa que els mou i que fa que estiguin inquiets". També recorda que Jesús "és qui va sembrar en el cor la llavor de la inquietud".
D'altra banda, el Papa ha volgut de nou fer-se proper a França amb motiu del brutal atemptat terrorista de dijous passat que va acabar amb la vida de 84 persones i va causar nombrosos ferits a Niça. Aquest diumenge cap a les 19.00 hores, el pontífex va trucar per telèfon a l'alcalde d'aquesta ciutat francesa, Christian Estrosi, per mostrar-li la seva proximitat, segons va revelar AdnKronos. "Què puc fer per vosaltres?", va dir Francesc a la màxima autoritat local.
La trucada va ser realitzada a través de Paolo Celi, president de l'entitat "Amics Franco-italians", una associació que representa més de 400.000 italians que resideixen a França i uns 4 milions de francesos d'origen italià. Celi va relatar el contacte, que va qualificar de "consolador". "El Papa Francesc em va cridar al voltant de les 19 hores, demanant perdó perquè no parlava bé francès. El primer que m'ha dit és 'què puc fer per vosaltres?'. Ens ha promès que el més aviat possible es trobarà amb les famílies de les víctimes". També va dir que és "una trucada que dóna un gran consol i és el que la ciutat de Niça necessitava per tornar a començar".

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció