En directe

Vespres

VATICÀ

El Papa demana acabar amb la «violència sense sentit» durant la Missa per James Foley

En un missatge que va ser llegit durant la Missa pel periodista Nord-amèrica James Foley, el papa Francesc ha demanat pregàries perquè s’acabi la «violència…

27 agost 2014

Redacció

Comparteix

En un missatge que va ser llegit durant la Missa pel periodista Nord-amèrica James Foley, el papa Francesc ha demanat pregàries perquè s’acabi la «violència insensata» i un «nou començament de pau i reconciliació entre els homes». James Foley va ser decapitat per jihadistes de l’Estat Islàmic i el vídeo del seu assassinat ha estat difós per tot el món.

El text, enviat pel Secretari del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, i que ha estat llegit pel bisbe de Rockville Centre, Mons. William Francis Murphy, assenyala que el Papa «encomana a James a la misericòrdia amorosa de Déu nostre Senyor i s’uneix a tots aquells qui ploren en l’oració per acabar amb la violència sense sentit».

El Papa ja havia trucat personalment a la família Foley per donar-los el seu consol, i va quedar «fortament impressionat per la gran fe de la família».

James Foley era fill d’una família catòlica. El bisbe William Francis Murphy, ha recordat que en una carta que recentment s’ha publicat del mateix James, explica que mentre va ser presoner a Líbia l’any 2011 buscava els seus moments d’oració.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció