En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa demana que es resi una Avemaria per la pau a Ucraïna

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i…

25 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i conflicte no sembla que acabi mai i genera molt patiment entre la població civil», ha explicat el Sant Pare a la Plaça de Sant Pere del Vaticà. Ahir, 24 d’agost, es va celebrar la festa nacional ucraïnesa.

El passat 18 de juliol el papa Francesc havia fet una crida a les parts del conflicte perquè trobessin solucions de diàleg i així s’evitessin més pèrdues de vides innocents. «Avui novament —ha insistit el Papa— el meu pensament es dirigeix de forma particular a l’estimada terra d’Ucraïna. A tots els seus fills i filles, als seus desitjos de pau i serenitat. Encomanem al Senyor Jesús i a la Verge tota la nació i resem units per les víctimes, les seves famílies i tots els qui pateixen».

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció