En directe

Fórmula Estel

VATICÀ

El Papa demana que es resi una Avemaria per la pau a Ucraïna

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i…

25 agost 2014

Redacció

Comparteix

El papa Francesc ha demanat durant l’oració de l’Àngelus d’aquest diumenge resar una Avemaria pels patiments de tots els ucraïnesos. «La situació de tensió i conflicte no sembla que acabi mai i genera molt patiment entre la població civil», ha explicat el Sant Pare a la Plaça de Sant Pere del Vaticà. Ahir, 24 d’agost, es va celebrar la festa nacional ucraïnesa.

El passat 18 de juliol el papa Francesc havia fet una crida a les parts del conflicte perquè trobessin solucions de diàleg i així s’evitessin més pèrdues de vides innocents. «Avui novament —ha insistit el Papa— el meu pensament es dirigeix de forma particular a l’estimada terra d’Ucraïna. A tots els seus fills i filles, als seus desitjos de pau i serenitat. Encomanem al Senyor Jesús i a la Verge tota la nació i resem units per les víctimes, les seves famílies i tots els qui pateixen».

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció