En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa dina amb refugiats

El director de la sala de premsa vaticana, Greg Burke, ha informat que el papa Francesc ha dinat a la Casa Santa Marta amb els…

12 agost 2016

AICA

Comparteix

El director de la sala de premsa vaticana, Greg Burke, ha informat que el papa Francesc ha dinat a la Casa Santa Marta amb els refugiats sirians que fa un temps va portar a Roma després del seu viatge a l'illa grega de Lesbos.

Burke ha explicat que "els adults i els nens han tingut l'oportunitat de xerrar amb el papa Francesc sobre l'inici de les seves vides a Itàlia". També ha assenyalat que "els nens han regalat al Sant Pare alguns dibuixos i el Papa els ha regalat joguines i altres obsequis".

Juntament amb Francesc hi havia l'arquebisbe italià Angelo Becciu, substitut de la Secretaria d'Estat del Vaticà; Andrea Riccardi, fundador de la Comunitat de Sant'Egidio, i el comandant de la Gendarmeria Vaticana, Domenico Giani.També hi havien els dos gendarmes que van ajudar en el trasllat dels refugiats fins a Itàlia.

El 16 d'abril, després de la visita a Lesbos, el Pontífex es va endur 12 refugiats sirians, 6 d'ells nens. En total van ser tres famílies.

Al juny i gràcies a l'ajuda de la Gendarmeria Vaticana, nou refugiats més van ser duts d'Atenes a Roma. La Comunitat de Sant'Egidio va ser l'encarregada d'acollir-los.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció