En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa dina amb refugiats

El director de la sala de premsa vaticana, Greg Burke, ha informat que el papa Francesc ha dinat a la Casa Santa Marta amb els…

12 agost 2016

AICA

Comparteix

El director de la sala de premsa vaticana, Greg Burke, ha informat que el papa Francesc ha dinat a la Casa Santa Marta amb els refugiats sirians que fa un temps va portar a Roma després del seu viatge a l'illa grega de Lesbos.

Burke ha explicat que "els adults i els nens han tingut l'oportunitat de xerrar amb el papa Francesc sobre l'inici de les seves vides a Itàlia". També ha assenyalat que "els nens han regalat al Sant Pare alguns dibuixos i el Papa els ha regalat joguines i altres obsequis".

Juntament amb Francesc hi havia l'arquebisbe italià Angelo Becciu, substitut de la Secretaria d'Estat del Vaticà; Andrea Riccardi, fundador de la Comunitat de Sant'Egidio, i el comandant de la Gendarmeria Vaticana, Domenico Giani.També hi havien els dos gendarmes que van ajudar en el trasllat dels refugiats fins a Itàlia.

El 16 d'abril, després de la visita a Lesbos, el Pontífex es va endur 12 refugiats sirians, 6 d'ells nens. En total van ser tres famílies.

Al juny i gràcies a l'ajuda de la Gendarmeria Vaticana, nou refugiats més van ser duts d'Atenes a Roma. La Comunitat de Sant'Egidio va ser l'encarregada d'acollir-los.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció