En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

El Papa es commou pels atacs de París: "Això no és humà". Vídeo de la conversa per telèfon.

En una conversa telefònica transmesa per TV 2000, el Papa Francesc ha manifestat el seu dolor pels atacs terroristes d'ahir a París (França), ha considerat…

14 novembre 2015

Aci prensa

Comparteix

En una conversa telefònica transmesa per TV 2000, el Papa Francesc ha manifestat el seu dolor pels atacs terroristes d'ahir a París (França), ha considerat que no tenen cap justificació i s'ha solidaritzat amb tots els francesos.
En el breu diàleg amb el canal de televisió de la Conferència Episcopal Italiana, el Pontífex s'ha mostrar molt afectat pels brutals atemptats terroristes de França.
"Estic commogut i adolorit. No entenc aquestes coses, són difícils d'entendre", ha dit el Pontífex en començar a parlar molt emocionat. "Per això estic commogut, adolorit i prego".
"Estic molt a prop del poble francès, tan estimat, estic prop als familiars de les víctimes i reso per tots ells", ha assegurat.
Preguntat sobre si això forma part d '"una tercera guerra mundial a trossos" que ell mateix ha denunciat en multitud d'ocasions, el Papa ha respòs: "Això és un tros, no hi ha justificació per a aquestes coses".
No hi ha justificació "religiosa ni humana. Això no és humà. Per això estic proper a tot França, a la qual estimo".

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció