En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

El Papa recorda "els qui tenen problemes econòmics" pel Covid-19

El Papa va pregar aquest dilluns pels qui pateixen dificultats econòmiques a causa del coronavirus. En l’inici de la Missa a la Casa de Santa…

24 març 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa va pregar aquest dilluns pels qui pateixen dificultats econòmiques a causa del coronavirus. En l’inici de la Missa a la Casa de Santa Marta, Francesc va recordar els qui no poden treballar a causa de les mesures de seguretat que s'han adoptat en diferents llocs del món. "Preguem avui per les persones que comencen a tenir problemes econòmics a causa de la pandèmia, perquè no poden treballar i tot això recau en la família. Preguem per la gent que té aquest problema", va dir.
Després, durant l’homilia, el pontífex va invitar els creients a intensificar la pregària sense por durant aquest temps. Va reivindicar "la fe, la perseverança i la valentia", per fer una crida a "pensar si preguem d'aquesta manera, especialment aquests dies, confiant que el Senyor pot intervenir". Finalment el Sant Pare va destacar que Déu "no decep, tot i que ens fa esperar i es pren el seu temps". En una celebració novament sense presència física de fidels, el Sant Pare va comentar el fragment del capítol quart de l'Evangeli de Sant Joan sobre el guariment del fill d’un funcionari del rei, per recordar que Jesús recriminava l’actitud dels qui volien signes evidents per creure en el Déu amb nosaltres.
Es pot escoltar AQUÍ l'última edició de Diari del Papa

D'altra banda, el viatge apostòlic que el Papa tenia previst realitzar a Malta, el proper 31 de maig, ha estat ajornat sense nova data. Ho va anunciar ahir l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, a través del seu director, Matteo Bruni. Havia de ser la quarta visita d'un Papa a aquest país mediterrani i de majoria catòlica, però la pandèmia del coronavirus ha obligat a alterar les previsions. La visita, que coincidia amb la festa de la Pentecosta, incloïa una parada a Gozo, una de les petites illes malteses. I també l’Oficina de Premsa ha informat que, en principi, les celebracions del Papa es continuaran transmetent també la setmana vinent en directe a partir del senyal dels mitjans vaticans i per streaming des de la web de Vatican News. Les restriccions imposades per la necessitat de contenir els contagis de Covid-19 requereixen que es continuï en la línia dels últims dies. Aquestes celebracions eucarístiques, com també la pregària de l'Àngelus i l'Audiència General dels dimecres, seguiran oferint-se per pantalla i sense presència física de persones.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció