En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

El Papa viatjarà a Myanmar i Bangla Desh a finals de novembre

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, ha anunciat aquest dilluns que el Papa viatjarà a Myanmar del 27 al…

29 agost 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, ha anunciat aquest dilluns que el Papa viatjarà a Myanmar del 27 al 30 de novembre i a Bangla Desh fins al 2 de desembre. "Acollint la invitació dels respectius caps d'Estat i bisbes, el Sant Pare Francesc farà un Viatge Apostòlic a Myanmar, del 27 al 30 de novembre, per visitar les ciutats de Yangon i Naypyidaw, i a Bangla Desh, del 30 de novembre al 2 de desembre, concretament a la ciutat de Dacca", ha explicat. El director de l'Oficina de Premsa vaticana també ha dit que "el programa del viatge es publicarà els propers dies". El lema de la visita a Myanmar és «Amor i Pau» i el de l'estada a Bangla Desh, «Harmonia i Pau».
D'altra banda, la Santa Seu ha recordat aquest dimarts la celebració de la Jornada Mundial contra les Proves Nuclears, aprovada per l'Assemblea General de l'ONU el 2009, amb l'objectiu de promoure el principi segons el qual "caldria fer tots els esforços possibles per acabar amb les proves nuclears i esvair-ne així els efectes devastadors sobre la vida de les persones". El Vaticà ha recordat que, des de l'inici del seu Pontificat, Francesc s'ha expressat amb força, en nombroses ocasions, contra qualsevol ús d'aquestes armes de destrucció massiva.

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023