En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

“El passaport Covid no és salconduit per viatjar per la Unió Europea”

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha parlat aquest dimarts amb Marga Garcia Canela, responsable d’Atenció a la Ciutadania de l’Institut Català de…

7 juliol 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha parlat aquest dimarts amb Marga Garcia Canela, responsable d’Atenció a la Ciutadania de l’Institut Català de la Salut (ICS), que ha analitzat els problemes burocràtics del Covid. “El certificat en ell mateix explica quina és la situació real d’una persona en un moment determinat”, ha aclarit. D’altra banda, la dirigent de l’ICS ha recomanat una bona informació en el moment de viatjar perquè cada destinació, independentment que sigui de la Unió Europea, pot demanar diferents requisits. 
García Canela ha comentat que “els tres certificats que et donen accés al passaport covid són diferents i no són un salconduit que ens obri les portes i les fronteres de la resta de països europeus”. Pel que fa al certificat de recuperació de  covid, un dels tres per poder accedir al passaport, en queden excloses totes les persones que han passat la malaltia l'últim mig any però han estat diagnosticades només amb una prova d'antígens. En aquest sentit, la responsable d’Atenció a la Ciutadania de l’ICS ha assegurat que s’està treballant per revertir aquesta “incongruència”.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció