En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El passaport Covid vulnera el nostre dret a la intimitat?

S’està posant sobre la taula, des de fa setmanes, el debat sobre la possibilitat de fer o no un passaport Covid, una mena de document…

23 febrer 2021

Comparteix
S’està posant sobre la taula, des de fa setmanes, el debat sobre la possibilitat de fer o no un passaport Covid, una mena de document que informés sobre el nostre estat de salut o la vacunació del coronavirus, i està clar que això beneficiaria sectors com l’hosteler, el turístic i el dels viatges. Però protegeix el nostre dret a la intimitat? Aquest dimarts, hem parlat en el programa ‘A Primera Hora’, de Ràdio Estel, amb l’advocat Jordi Ferrer Guillén. 
L’expert en temes de protecció de dades ha explicat que “la clau és detallar amb l’ús o la finalitat a la qual es destina aquesta informació”. Jordi Ferrer ha destacat que, “des d’un punt de vista de la normativa, sí que seria possible la creació i la formalització d’una eïna, que inclouria una sèrie de dades, de categoria molt sensible, que es podrien considerar de salut”.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció