En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El passaport Covid vulnera el nostre dret a la intimitat?

S’està posant sobre la taula, des de fa setmanes, el debat sobre la possibilitat de fer o no un passaport Covid, una mena de document…

23 febrer 2021

Comparteix
S’està posant sobre la taula, des de fa setmanes, el debat sobre la possibilitat de fer o no un passaport Covid, una mena de document que informés sobre el nostre estat de salut o la vacunació del coronavirus, i està clar que això beneficiaria sectors com l’hosteler, el turístic i el dels viatges. Però protegeix el nostre dret a la intimitat? Aquest dimarts, hem parlat en el programa ‘A Primera Hora’, de Ràdio Estel, amb l’advocat Jordi Ferrer Guillén. 
L’expert en temes de protecció de dades ha explicat que “la clau és detallar amb l’ús o la finalitat a la qual es destina aquesta informació”. Jordi Ferrer ha destacat que, “des d’un punt de vista de la normativa, sí que seria possible la creació i la formalització d’una eïna, que inclouria una sèrie de dades, de categoria molt sensible, que es podrien considerar de salut”.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció