En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

El Patriarca de Bagdad recorda que «mentre la política està debatent, els cristians segueixen patint i morint»

El Patriarca caldeu Louis Raphael Sako I ha tornat a denunciar la catàstrofe que s’està vivint a l’Iraq. Després de visitar els Camps de refugiats…

26 agost 2014

AsiaNews

Comparteix

El Patriarca caldeu Louis Raphael Sako I ha tornat a denunciar la catàstrofe que s’està vivint a l’Iraq. Després de visitar els Camps de refugiats de les províncies d’Erbil i Dohok ha enviat un comunicat on ha advertit que «encara no s’han trobat solucions concretes» i que «el món encara no ha entès la gravetat de la situació».

El Patriarca de Bagdad i el president de la Conferència Episcopal iraquiana han dit que «el fenomen de la migració té un gran impacte tant als cristians com als musulmans, perquè l’Iraq està perdent un component insubstituïble de la seva societat». També ha criticat la comunitat internacional, encapçalada pels estats Units i la Unió Europea perquè «no han pres les mesures necessàries per alleujar el patiment d’una població maltractada».

A més, Sako ha acusat a la comunitat musulmana afirmant que «el fonamentalisme religiós segueix creixent amb força, la qual cosa comporta tragèdies, mentre que nosaltres, els cristians, sorprenem si demanem als líders musulmans si han entès la gravetat del problema».

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció