En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"El PP té casos de corrupció molt pitjors que el de Cifuentes"

La dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid va ser aquest dimecres el gran tema, i aquest dijous la notícia…

26 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid va ser aquest dimecres el gran tema, i aquest dijous la notícia encara porta cua. 
El periodista Lluis Foix, a l’hora informativa de la Fórmula Estel, ha valorat: “Arriba tard i malament. La sra Cifuentes és una part molt petita del clima de corrupció estructural que pateix, o que viu, o que ha realitzat el PP, no només ara, sinó durant molt de temps”. Foix també ha apuntat: “20 anys governant el mateix partit en una Comunitat són excessius. L’anterior president més de 2 anys a la presó, Aguirre extraordinàriament qüestionada… I el PP té casos de corrupció molt pitjors que el que ha fet caure a Cristina Cifuentes”.
Catalunya Cristiana
La reivindicació d’unes pensions dignes continua sent notícia i aquesta setmana és el tema d’anàlisi de Catalunya Cristiana. L’ha explicat Carme Munté, cap de Redacció.
Notícies, bona música per arrencar el dia, repàs per l'actualitat de tot Catalunya i Andorra... això i molt més t'espera cada matí de 8 a 9 a RàdioEstel.

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

"A Turquia trobarem destrucció, gent passant-ho molt malament i un escenari que no se li desitja a ningú"

Una imatge del terratrèmol a Turquia

Pere Frutos és el fundador de l'ONG K-9 Creixell, una unitat canina de rescat i salvament formada per voluntaris que viatja a Turquia per buscar supervivents del terratrèmol sota la runa

7 febrer 2023

Redacció

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció