En directe

Tot sardana

RÀDIO ESTEL

El programa “El Gripau Blau” de Ràdio Estel recull el premi RAC

El Gripau Blau, un espai de Ràdio Estel realitzat pel grup d'animació infantil Ara Va de Bo ha estat guardonat amb una de les mencions…

9 octubre 2020

Comparteix
El Gripau Blau, un espai de Ràdio Estel realitzat pel grup d'animació infantil Ara Va de Bo ha estat guardonat amb una de les mencions de qualitat dels premis Ràdio Associació de Catalunya. Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, Jordi Roura, realitzador del programa des del 2011 i un dels fundadors del grup Ara Va De Bo, ha destacat la ràdio en català  i els programes infantils. D’altra banda, Jordi Roura ha anunciat que properament sortirà a la venda un CD del programa El Gripau Blau. 
La gala dels vintens premis Ràdio Associació ha estat condicionada per la crisi sanitària, i fins i tot després d’haver-se ajornat més de mig any, s’ha hagut de celebrar gairebé sense públic, ja que l’assistència ha estat limitada als organitzadors, jurat, autoritats i premiats.
En la categoria de millor programa de ràdio, el jurat ha atorgat una de les mencions de qualitat a El gripau blau, un espai de Ràdio Estel que "treballa per divulgar el patrimoni musical i literari per a un públic infantil en les diferents variants de la llengua". 
Durant l'acte, també han estat premiats els periodistes Anna Punsí, Maria Núria Revetlle i Benet Íñigo, i el programa Via Lliure, de RAC1.
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció