En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

El programa “El Gripau Blau” de Ràdio Estel recull el premi RAC

El Gripau Blau, un espai de Ràdio Estel realitzat pel grup d'animació infantil Ara Va de Bo ha estat guardonat amb una de les mencions…

9 octubre 2020

Comparteix
El Gripau Blau, un espai de Ràdio Estel realitzat pel grup d'animació infantil Ara Va de Bo ha estat guardonat amb una de les mencions de qualitat dels premis Ràdio Associació de Catalunya. Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, Jordi Roura, realitzador del programa des del 2011 i un dels fundadors del grup Ara Va De Bo, ha destacat la ràdio en català  i els programes infantils. D’altra banda, Jordi Roura ha anunciat que properament sortirà a la venda un CD del programa El Gripau Blau. 
La gala dels vintens premis Ràdio Associació ha estat condicionada per la crisi sanitària, i fins i tot després d’haver-se ajornat més de mig any, s’ha hagut de celebrar gairebé sense públic, ja que l’assistència ha estat limitada als organitzadors, jurat, autoritats i premiats.
En la categoria de millor programa de ràdio, el jurat ha atorgat una de les mencions de qualitat a El gripau blau, un espai de Ràdio Estel que "treballa per divulgar el patrimoni musical i literari per a un públic infantil en les diferents variants de la llengua". 
Durant l'acte, també han estat premiats els periodistes Anna Punsí, Maria Núria Revetlle i Benet Íñigo, i el programa Via Lliure, de RAC1.
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

"A Turquia trobarem destrucció, gent passant-ho molt malament i un escenari que no se li desitja a ningú"

Una imatge del terratrèmol a Turquia

Pere Frutos és el fundador de l'ONG K-9 Creixell, una unitat canina de rescat i salvament formada per voluntaris que viatja a Turquia per buscar supervivents del terratrèmol sota la runa

7 febrer 2023

Redacció

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció