En directe

La Caravana

POLÍTICA

El republicà Joan Tardà publica el llibre ‘En defensa pròpia’

“Permeteu, d’entrada, reconèixer un desassossec profund: L’alegria més intensa del darrer cicle electoral va anar acompanyada de la pitjor decepció. Ernest Maragall, liderant la candidatura…

21 gener 2021

Redacció

Comparteix
“Permeteu, d’entrada, reconèixer un desassossec profund: L’alegria més intensa del darrer cicle electoral va anar acompanyada de la pitjor decepció. Ernest Maragall, liderant la candidatura republicana, va aconseguir la victòria a les eleccions municipals a la capital de Catalunya. Satisfacció que en complementava una altra: el resultat obtingut per Ada Colau establia per primera vegada unes condicions adients per forjar un govern d’esquerres, republicà i sobiranista”. Així comencen les primeres línies del llibre En defensa pròpia, un treball de Joan Tardà que acaba de publicar l’Editorial Pòrtic. En l'actual clima de desconcert polític, Joan Tardà defensa la perseverança d'un independentisme obert a la societat. L’obra compta amb el pròleg d’Arnaldo Otegi. En una entrevista, aquest dijous en el programa A Primera Hora, l’històric dirigent d'ERC ha explicat que “els republicans sempre han estat catalitzadors dels grans moments de la història política de Catalunya”
Tardà ha comentat que el llibre En defensa pròpia “són observacions, que intenten analitzar, sens fer trampes, el que ha passat” des de l'1 d'octubre de 2017. En aquestes declaracions a Ràdio Estel, el republicà ha afirmat que “l’1 d’octubre va ser una gran victòria del poble de Catalunya, però no va ser el triomf final”. En un altre moment de l’entrevista, el polític ha parlat sobre el futur govern que pot sorgir de les properes eleccions catalanes. Ell és partidari “d’un govern de front ampli”. En aquest sentit, ha dit que “el grau de cohesió d’un govern no té res a veure amb el nombre d’accionistes dels membres, sinó de la claretat dels seus objectius”

Es pot escoltar el programa A Primera Hora AQUÍ

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció