En directe

Vespres

ACTUALITAT

El ritme i la bona música de Tom Jones en un dimarts fantàstic a la Fórmula Estel

"El Tigre de Gal·les", així es el sobrenom que rep Tom Jones, l'artista del dia en aquest dimarts. És un cantant de música pop. Als…

6 juny 2016

David García

Comparteix

"El Tigre de Gal·les", així es el sobrenom que rep Tom Jones, l'artista del dia en aquest dimarts. És un cantant de música pop. Als setze anys es casà i tingué un fill, molt abans de tornar-se un ídol del pop. Jones viu als Estats Units, però visita amb freqüència la seva terra natal de Gal·les. Tom assolí la fama durant els anys 60, i després de diversos èxits al Regne Unit, esdevingué un cantant de casinos a Las Vegas. It's Not Unusual, Delilah, The Green, Green Grass of Home, entre d'altres, han estat grans èxits en la seva veu.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció