En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"El silenci no era bo per Catalunya ni les comunitats cristianes"

Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el…

20 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el procés polític de Catalunya i els exiliats i presos polítics demanant el seu suport a favor del diàleg, el respecte i la justícia. Hem entrevistat un dels seus promotors, mossen Cinto Busquet
“Un silenci no era bo per Catalunya ni per la resta de comunitats cristianes, i per les persones que injustament estan privades de llibertat”.
Manuel Marchena renuncia a ser president del CGPJ
Lluis Batlló, advocat penalista, ha analitzat la notícia d'última hora: "Marchena és un gran penalista, és molt dúctil, i potser ens dóna la solució a aquest enrenou. Pot reinterpretar la llei que pot ser beneficiosa pel cas del procés".
Avui, 20N, hem explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha retirat la medalla honorífica que el consistori li va donar al 1964 a Francisco Franco, amb el comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes. 
“És una decisió política. Els anteriors governs municipals vam mirar cap un altre cantó. No hi ha més explicació que aquesta”. 
Ningú Dormint al Carrer, cada dimarts
Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, ha parlat avui de voluntariat amb Francina Alsina, presidenta de la Taula de Tercer Sector. 
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció