En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"El silenci no era bo per Catalunya ni les comunitats cristianes"

Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el…

20 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts al programa A Primera Hora hem parlat de la carta que uns 300 sacerdots catalans escriuen als bisbes, preveres i diaques d'Espanya sobre el procés polític de Catalunya i els exiliats i presos polítics demanant el seu suport a favor del diàleg, el respecte i la justícia. Hem entrevistat un dels seus promotors, mossen Cinto Busquet
“Un silenci no era bo per Catalunya ni per la resta de comunitats cristianes, i per les persones que injustament estan privades de llibertat”.
Manuel Marchena renuncia a ser president del CGPJ
Lluis Batlló, advocat penalista, ha analitzat la notícia d'última hora: "Marchena és un gran penalista, és molt dúctil, i potser ens dóna la solució a aquest enrenou. Pot reinterpretar la llei que pot ser beneficiosa pel cas del procés".
Avui, 20N, hem explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha retirat la medalla honorífica que el consistori li va donar al 1964 a Francisco Franco, amb el comissionat de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes. 
“És una decisió política. Els anteriors governs municipals vam mirar cap un altre cantó. No hi ha més explicació que aquesta”. 
Ningú Dormint al Carrer, cada dimarts
Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació, ha parlat avui de voluntariat amb Francina Alsina, presidenta de la Taula de Tercer Sector. 
Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció