En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACTUALITAT

El Soul i el Gospel resonaran durant la Fórmula Estel amb Al Green

Aquest dimecres dia 13 d'abril fa 70 anys el cantant de Soul i Gospel estat-unidenc Albert Greene, popularment conegut com Al Green. Va aconseguir gran…

12 abril 2016

David García

Comparteix

Aquest dimecres dia 13 d'abril fa 70 anys el cantant de Soul i Gospel estat-unidenc Albert Greene, popularment conegut com Al Green. Va aconseguir gran popularitat al principi i la meitat dels anys 70, amb cançons com "Take Me to the River", "Tired of Being Alone", "I'm Still in Love with You" o "Let's Stay Together". La revista Rolling Stone el considera el 65è dels 100 millors artistes de tots els temps. Celebrem l’aniversari d’Al Green amb la seva música de 8.00 del mati a les 17.00 hores de la tarda.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció