En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

El suport de PNB, PDeCAT, ERC i Podem fa triomfar Sánchez

Aquest divendres, des de Ràdio Estel, preguntem: T'agrada la victòria de Pedro Sánchez a la moció de censura contra Rajoy? - Sí. Està justificat fer…

31 maig 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix
Aquest divendres, des de Ràdio Estel, preguntem:
T'agrada la victòria de Pedro Sánchez a la moció de censura contra Rajoy?
- Sí. Està justificat fer fora un president espanyol esquitxat per la corrupció.
- Sí, però no canviarà res amb Pedro Sánchez, ni en la situació de Catalunya ni en altres temes.
- No. Malgrat la sentència de la Gürtel, era millor que continués el govern actual.
A les 18.00h en el programa 'El Mirador de l'actualitat', analitzarem la moció de censura de Pedro Sánchez contra Mariano Rajoy, que marca un abans i un després en la legislatura i en la vida política a Espanya: El suport de PNB, PDeCAT, ERC i Podem al líder socialista fa caure Mariano Rajoy:
- Aquest divendres es fa la votació amb les cartes ja mostrades: Pedro Sánchez serà el nou president del govern espanyol entre molts dubtes sobre la proximitat o no d'unes noves eleccions. Balanç del debat i del que representa la proposta política de Sánchez en un moment especialment delicat per al PP.
Ens acompanyaran en el col·loqui el periodista Oriol Domingo, el secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluís Serra, i l'advocat penalista Lluís Batlló.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció