En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

El trencament de BComú - PSC afecta les entitats socials

Bona setmana! En la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, el director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha recordat la figura…

13 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Bona setmana! En la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, el director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha recordat la figura de Francesc Viñas, primer director de RàdioEstel, que va morir aquest dissabte als 62 anys d’edat.
Un principi de setmana molt marcat pel trencament del pacte de govern entre Barcelona en Comú i el PSC. Hem preguntat al director d’Arrels Fundació, Ferran Busquets, com pot afectar aquest fet a nivell social: “Tots els canvis o situacions jurídiques ens afecten massa a tots (...) El que no pot ser és que aquests canvis polítics ens afectin a les entitats (que és el de menys) sinó sobretot a les persones vulnerables”. Arrels compleix 30 anys de vida ajudant a les persones sense llar. Pel seu director, aquest aniversari li planteja un interrogant: "Ho hem de celebrar o hem de dir que portem molts anys, molta feina a fer i massa indicis que la cosa no canviï?"
Hem compartit aquesta estona de ràdio amb Enric Blanes, secretari general de l’ANC, que ha valorat la manifestació per l’alliberament dels presos de dissabte a Barcelona, i ha valorat la situació del seu president, Jordi Sánchez: “És una situació horrorosa per a ell personalment, per la família, per nosaltres com organització. Sabem que ell està molt fort, molt concençut del què està fent. La majoria d’organitzacions internacionals han denunciat aquest empresonament”
També hem repassat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB; Eulogi Broto
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns 13 de novembre de 2017

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció