En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

El trencament de BComú - PSC afecta les entitats socials

Bona setmana! En la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, el director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha recordat la figura…

13 novembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Bona setmana! En la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns, el director de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha recordat la figura de Francesc Viñas, primer director de RàdioEstel, que va morir aquest dissabte als 62 anys d’edat.
Un principi de setmana molt marcat pel trencament del pacte de govern entre Barcelona en Comú i el PSC. Hem preguntat al director d’Arrels Fundació, Ferran Busquets, com pot afectar aquest fet a nivell social: “Tots els canvis o situacions jurídiques ens afecten massa a tots (...) El que no pot ser és que aquests canvis polítics ens afectin a les entitats (que és el de menys) sinó sobretot a les persones vulnerables”. Arrels compleix 30 anys de vida ajudant a les persones sense llar. Pel seu director, aquest aniversari li planteja un interrogant: "Ho hem de celebrar o hem de dir que portem molts anys, molta feina a fer i massa indicis que la cosa no canviï?"
Hem compartit aquesta estona de ràdio amb Enric Blanes, secretari general de l’ANC, que ha valorat la manifestació per l’alliberament dels presos de dissabte a Barcelona, i ha valorat la situació del seu president, Jordi Sánchez: “És una situació horrorosa per a ell personalment, per la família, per nosaltres com organització. Sabem que ell està molt fort, molt concençut del què està fent. La majoria d’organitzacions internacionals han denunciat aquest empresonament”
També hem repassat l’actualitat amb el jurista i professor de l’ISCREB; Eulogi Broto
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dilluns 13 de novembre de 2017

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció