En directe

La Missa de cada dia

AUDIOS

Elena Escorcia, exconcursant d'Eufòria, sobre 'Mar i Cel': "Jo vull ser un pirata"

La 'coach vocal' Clara Luna, que va ser professora d'Eufòria, porta als estudis a l'exconcursant Elena Escorcia, per parlar de musicals

22 novembre 2023

Redacció

Comparteix

La secció de la coach vocal Clara Luna sempre és una sorpresa, però avui, encara més, perquè ha volgut parlar de musicals acompanyada d'algú que en sap molt, Elena Escorcia, exconcursant d'Eufòria.

Elena Escorcia, exconcursant d'Eufòria, sobre 'Mar i Cel'

Escorcia ha reconegut sentir-se temptada per presentar-se al càsting de Mar i Cel, de Dagoll Dagom. Però "jo vull ser pirata, no cristiana", ha dit. Estic per presentar-me en rol d'home, perquè no em sento representada pels papers femenins d'aquest musical".

"No em sento representada pels papers femenins a 'Mar i Cel'"
Elena Escorcia, exconcursant d'Eufòria, als estudis de Ràdio Estel.

Escorcia ha explicat les dificultats per superar l'etapa posterior a Eufòria i la relació tan bona que té amb la Clara, qui va ser la seva professora de cant. "Només ha passat un any i vam acabar amb amb dos concerts a un Sant Jordi ple". Però reconeix: "És un trampolí".

"No tinc diners per fer un disc sencer"

Ha sigut inevitable que Joan Trias, presentador i director del programa La Caravana de Ràdio Estel, centrés en ella l'atenció, i li preguntés pels seus projectes. Un de destacat és un acte d'Eurovisió, "un homenatge que es fa a Barcelona el 5 d'abril, l'ESC Young". "No és tant com la Sofia, que hi és candidata, però cantaré uns temacles eurovisius". I disc? "Estic fent música, però serà més LP, perquè no tinc diners per fer un disc sencer. En qualsevol cas, idees, en tinc". L'exconcursant del concurs de talents musicals ha reconegut haver trucat a un productor per posar fil a l'agulla. "Però no és ràpid fer un disc", ha afegit.

Dit això, Luna i Escorcia han explicat tot el que saben i han descobert de diversos musicals: West Side Story, Company, Rent, Kinki boots, Fun home i Els miserables. I reconeix ser una "freaky" de L'alegria que passa de Dagoll Dagom.

ESCOLTA L'ENTREVISTA!

Elena Escorcia: "Jo vull ser pirata"

0:00 / 0:00

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció