En directe

X Trobada mundial de les famílies

RÀDIO ESTEL

"Elevar l'edat d'ús de WhatsApp és molt difícil de complir"

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ha elevat la seva edat mínima d'ús a la Unió Europea als 16 anys, en lloc dels 13 d'abans, i…

7 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ha elevat la seva edat mínima d'ús a la Unió Europea als 16 anys, en lloc dels 13 d'abans, i s'anticipa a la nova regulació europea sobre la protecció de dades personals (RGPD) que entrarà en vigor aquest mes de maig. L'edat mínima, no obstant, es manté en 13 anys a la resta del món: “És una mesura molt difícil de complir” - ha advertit Núria Benedito, doctora en psicologia, a la 1a hora de la Fórmula Estel - “Segurament sigui una mesura de Whatsapp per treure’s la responsabilitat, per justificar-se si passa una situació judicial...”.
Maria Victoria Vives, membre de la 1a Comunitat del Camí Neocatecumenal de la Parròquia de Santes Juliana i Semproniana, de Sant Adrià del Besós, ha explicat la trobada del Camí Neocatecumenal a Roma amb el Papa Francesc, dissabte passat, per a celebrar el 50 aniversari d’aquest camí d’iniciació cristiana, amb presència de 150.000 persones, entre elles bisbes i autoritats espanyoles. “L'ambient va ser impressionant: festiu, alegre, vam anar amb gran agraïment al Camí, per tot el que ha fet Déu a l’Església”.
Els dilluns a les 9 del matí a la Fórmula Estel repassem l'actualitat jurídica amb l'advocat, Eulogi Broto, a Vist per Sentència.

Escola l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció