En directe

Fabricació Pròpia

POLÍTICA

política

José Zaragoza: "Catalunya i Espanya estan millor ara que el 2017"

Sobre els pactes del PP i VOX, el número 4 del PSC al Congrés dels Diputats per Barcelona ha dit que la ultradreta acabaria pactant amb VOX encara que el PSOE acabés guanyant les eleccions

12 juliol 2023

Redacció

Comparteix

José Zaragoza ha apuntat sobre els pactes del PP i VOX que, encara que el PSOE guanyi les eleccions generals del 23 de juliol, els populars pactaran amb la ultradreta per impedir que Pedro Sánchez sigui president del govern espanyol. I apunta que tant a Múrcia com a l'Aragó hi acabarà havent un govern PP-VOX: "És una qüestió de temps que Fernando López Miras i Jorge Azcón [candidatos del PP] acabin menjant-se el mateix plat que Maria Guardiola a Extremadura".

José Zaragoza sobre els pactes del PP i VOX

Estem millor ara que fa 5 anys? José Zaragoza afirma que sí. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', el diputat del PSC al Congrés dels Diputats argumenta que "el 2017, hi havia un govern corrupte que utilitzava la policia per destruir proves de la seva corrupció, problemes d'atur, de precarietat laboral i de conflicte a Catalunya. Aquests problemes ja no estan en primera línia, però a la dreta no li interessa parlar de les coses que s'han arreglat i que ells van espatllar".

El diputat també ha volgut recordar que el PSC és singular al PSOE i que ha estat gràcies a la capacitat i el lideratge de Salvador Illa que Catalunya té pressupostos.

Escolta l'entrevista

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció