En directe

La Caravana

POLÍTICA

política

José Zaragoza: "Catalunya i Espanya estan millor ara que el 2017"

Sobre els pactes del PP i VOX, el número 4 del PSC al Congrés dels Diputats per Barcelona ha dit que la ultradreta acabaria pactant amb VOX encara que el PSOE acabés guanyant les eleccions

12 juliol 2023

Redacció

Comparteix

José Zaragoza ha apuntat sobre els pactes del PP i VOX que, encara que el PSOE guanyi les eleccions generals del 23 de juliol, els populars pactaran amb la ultradreta per impedir que Pedro Sánchez sigui president del govern espanyol. I apunta que tant a Múrcia com a l'Aragó hi acabarà havent un govern PP-VOX: "És una qüestió de temps que Fernando López Miras i Jorge Azcón [candidatos del PP] acabin menjant-se el mateix plat que Maria Guardiola a Extremadura".

José Zaragoza sobre els pactes del PP i VOX

Estem millor ara que fa 5 anys? José Zaragoza afirma que sí. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', el diputat del PSC al Congrés dels Diputats argumenta que "el 2017, hi havia un govern corrupte que utilitzava la policia per destruir proves de la seva corrupció, problemes d'atur, de precarietat laboral i de conflicte a Catalunya. Aquests problemes ja no estan en primera línia, però a la dreta no li interessa parlar de les coses que s'han arreglat i que ells van espatllar".

El diputat també ha volgut recordar que el PSC és singular al PSOE i que ha estat gràcies a la capacitat i el lideratge de Salvador Illa que Catalunya té pressupostos.

Escolta l'entrevista

0:00 / 0:00

Més actualitat

SOCIETAT

Ferran Barri, psicòleg infantil, sobre les baralles de joves a les xarxes: "Se senten impunes perquè les lleis del menor són molt laxes"

Baralles virals entre joves

En una entrevista a Ràdio Estel, l'expert en assetjament emmarca aquesta violència "en un context de crispació generalitzat"

2 octubre 2023

Redacció

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció