En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Els 30 anys de carrera de Laura Simó a Ràdio Estel

Laura Simó serà la protagonista de l'entrevista setmanal repassant els seus 30 anys de carrera artística on el Jazz ha estat el protagonista. Aquest divendres…

18 maig 2017

David García

Comparteix

Laura Simó serà la protagonista de l'entrevista setmanal repassant els seus 30 anys de carrera artística on el Jazz ha estat el protagonista. Aquest divendres 19 de maig amb Mercè Raga a les 9.00 hores, estarà amb nosaltres en directe als estudis de Ràdio Estel on compartirem anècdotes i molts mes esdeveniments de la seva carrera.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció