En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Els 90 molt presents amb la música de Des'ree

Desiree Weeks nascuda el 30 de novembre de 1968 a Londres, Regne Unido, o més coneguda com Donis'ree, és una de les cantants de soul…

29 novembre 2016

David García

Comparteix

Desiree Weeks nascuda el 30 de novembre de 1968 a Londres, Regne Unido, o més coneguda com Donis'ree, és una de les cantants de soul i urban més importants dels 90. Va passar part de la seva infància a Barbados, illa natal del seu pare. Amb 14 anys. Donis'ree va saber que volia que la seva vida girés entorn de la música. Àvida lectora des de molt joveneta, aviat es va trobar passant de llegir poesia a escriure-la, condensant tot el que havia après de la seva cultura, història i experiència en la vida i traslladant-ho a la música. Amb 23 anys, el seu tema Feel So High, extret de l'àlbum Mind Adventures va ser un gran èxit. A aquest li van seguir el seu conegut You Gotta Be o Life. El 1999 va guanyar el Premi Brit a la millor solista femenina.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció