En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els bisbes de Catalunya ofereixen ajuda pel "bé del poble" català

Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del…

20 setembre 2017

Redacció

Comparteix
Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del nostre poble". Qualifiquen el que viu ara el nostre país de "moment delicat de la seva història", alhora que demanen "a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya". En la mateixa línia, l'episcopat català anima "tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l'entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació".

NOTA DE LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL TARRACONENSE

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

Barcelona, 20 de setembre de 2017
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres, on s'ha comentat la nota dels bisbes de Catalunya, així com globalment tot el que ha passat aquest dimecres. Hi han participat en el col·loqui el periodista Oriol Domingo, el politòleg i economista Xavier Ferrer i l'economista Ivan González. Durant uns minuts, ha intervingut també la diputada de Ciutadans al Parlament Sonia Sierra.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció