En directe

Camins

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els bisbes de Catalunya ofereixen ajuda pel "bé del poble" català

Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del…

20 setembre 2017

Redacció

Comparteix
Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del nostre poble". Qualifiquen el que viu ara el nostre país de "moment delicat de la seva història", alhora que demanen "a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya". En la mateixa línia, l'episcopat català anima "tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l'entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació".

NOTA DE LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL TARRACONENSE

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

Barcelona, 20 de setembre de 2017
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres, on s'ha comentat la nota dels bisbes de Catalunya, així com globalment tot el que ha passat aquest dimecres. Hi han participat en el col·loqui el periodista Oriol Domingo, el politòleg i economista Xavier Ferrer i l'economista Ivan González. Durant uns minuts, ha intervingut també la diputada de Ciutadans al Parlament Sonia Sierra.

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció