En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els bisbes de Catalunya ofereixen ajuda pel "bé del poble" català

Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del…

20 setembre 2017

Redacció

Comparteix
Els bisbes de Catalunya han fet pública aquest dimecres una nota en què diuen que l'Església "s'ofereix per ajudar en el servei en bé del nostre poble". Qualifiquen el que viu ara el nostre país de "moment delicat de la seva història", alhora que demanen "a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya". En la mateixa línia, l'episcopat català anima "tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l'entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació".

NOTA DE LA CONFERÈNCIA EPISCOPAL TARRACONENSE

En aquests dies, demanem a tots els catòlics que preguin, que demanin la benedicció de Déu sobre Catalunya, que viu un moment delicat de la seva història.

Demanem també a Déu per totes les persones que tenen la responsabilitat en el govern de les diferents administracions públiques, de la gestió del bé comú i de la convivència social.

L’Església vol ser ferment de justícia, fraternitat i comunió, i s’ofereix per ajudar en aquest servei en bé del nostre poble.

Animem tothom, especialment els laics cristians, a ser responsables i compromesos en la vida pública, per avançar en el camí del diàleg i de l’entesa, del respecte als drets i les institucions i de la no confrontació, ajudant que la nostra societat sigui un espai de germanor, de llibertat i de pau.

Que el seny i el desig de ser justos i fraterns ens guiï a tots.

Barcelona, 20 de setembre de 2017
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres, on s'ha comentat la nota dels bisbes de Catalunya, així com globalment tot el que ha passat aquest dimecres. Hi han participat en el col·loqui el periodista Oriol Domingo, el politòleg i economista Xavier Ferrer i l'economista Ivan González. Durant uns minuts, ha intervingut també la diputada de Ciutadans al Parlament Sonia Sierra.

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció