En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els Pares Paüls de Reus s’acomiaden de la parròquia de la Immaculada

L’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reuses va omplir el diumenge 7 d’octubre per celebrar una missa d’acció de gràciesper acomiadar la congregació dels…

9 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

L’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reuses va omplir el diumenge 7 d’octubre per celebrar una missa d’acció de gràciesper acomiadar la congregació dels Pares Paüls, que després de vetllar per lacura pastoral de la parròquia durant més de 50 anys, han pres la decisió dedeixar la seva missió a l’església per la falta de vocacions.

La celebració, presidida pel Sr. arquebisbe Mons. JaumePujol i concelebrada pel fins ara rector de la parròquia, el P. Emilio Delgado,va servir també per donar la benvinguda als nous encarregats de la parròquia apartir d’ara: Mn. Josep Moreno, i el diaca Josep Manel González.

Durant l’homilia, l’arquebisbe de Tarragona va agrair latasca pastoral duta a terme pels Pares Paüls durant tots aquests anys, a lavegada que va recordar els inicis de la parròquia: «L’inici de la tascapastoral en aquest barri es va fer des de la parròquia de Sant Francesc d’Assísde Reus. El dia 17 del juny de 1962 l’aleshores cardenal Benjamín de Arriba yCastro, beneïa solemnement el temple parroquial que, anys més tard, el 1966,seria encarregat als Pares Paüls».

La presència de la congregació a Reus es limitarà ara a l’atencióa l’Església de Sant Vicenç de Paül i les dues comunitats de filles de laCaritat presents a la ciutat.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció