En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Els Pares Paüls de Reus s’acomiaden de la parròquia de la Immaculada

L’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reuses va omplir el diumenge 7 d’octubre per celebrar una missa d’acció de gràciesper acomiadar la congregació dels…

9 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

L’església parroquial de la Immaculada Concepció de Reuses va omplir el diumenge 7 d’octubre per celebrar una missa d’acció de gràciesper acomiadar la congregació dels Pares Paüls, que després de vetllar per lacura pastoral de la parròquia durant més de 50 anys, han pres la decisió dedeixar la seva missió a l’església per la falta de vocacions.

La celebració, presidida pel Sr. arquebisbe Mons. JaumePujol i concelebrada pel fins ara rector de la parròquia, el P. Emilio Delgado,va servir també per donar la benvinguda als nous encarregats de la parròquia apartir d’ara: Mn. Josep Moreno, i el diaca Josep Manel González.

Durant l’homilia, l’arquebisbe de Tarragona va agrair latasca pastoral duta a terme pels Pares Paüls durant tots aquests anys, a lavegada que va recordar els inicis de la parròquia: «L’inici de la tascapastoral en aquest barri es va fer des de la parròquia de Sant Francesc d’Assísde Reus. El dia 17 del juny de 1962 l’aleshores cardenal Benjamín de Arriba yCastro, beneïa solemnement el temple parroquial que, anys més tard, el 1966,seria encarregat als Pares Paüls».

La presència de la congregació a Reus es limitarà ara a l’atencióa l’Església de Sant Vicenç de Paül i les dues comunitats de filles de laCaritat presents a la ciutat.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció