En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“Els presos independentistes no reconeixen la utilitat dels indults”

Santi Rodriguez, secretari general del Partit Popular de Catalunya, ha dit aquest dilluns, en una entrevista al programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel, que…

31 maig 2021

Comparteix
Santi Rodriguez, secretari general del Partit Popular de Catalunya, ha dit aquest dilluns, en una entrevista al programa ‘A primera hora’ de Ràdio Estel, que el proper 13 de juny els populars catalans aniran a Madrid a la manifestació contra els indults als presos independentistes, on també hi serà VOX. L’acte l’ha convocat Union 78, una entitat impulsada per persones com Rosa Diez, Maria San Gil o Fernando Savater. Rodriguez també ha recordat  que a partir d’aquesta setmana, el PP començarà una recollida de signatutres en contra dels indults. 
El secretari general del PP català ha explicat que, “en el cas del presos del procés, els indults no serviran per a res”, perquè els beneficiats no es mostren penedits pels fets. Santi Rodríguez ha recordat que “les persones que van ser condemnades no reconeixen els fets i diuen que ho tornaran a fer, mentre no reconeixen la utilitat dels indults”. El dirigent i exdiputat ha acabat dient que "el conflicte català no és entre Espanya i Catalunya, sinó entre catalans”, i ha afegit que “qualsevol solució hauria de passar pel reconeixement jurídic”.
Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció