En directe

Vespres

RÀDIO ESTEL

Ennio Morricone assegura que Francesc "és un Papa revolucionari"

El músic Ennio Morricone ha dit aquest dimarts a la tarda, en una entrevista a la Fórmula Estel (minut 28'45") de Ràdio Estel, que Francesc és…

15 novembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
El músic Ennio Morricone ha dit aquest dimarts a la tarda, en una entrevista a la Fórmula Estel (minut 28'45") de Ràdio Estel, que Francesc és “un Papa revolucionari” i “un gran Papa”. El llegendari compositor, que va participar dissabte passat en un concert al Vaticà dins el Jubileu dels Exclosos, ha dit que, ara que acaba de complir 88 anys, el millor regal d’aniversari és la seva família, començant per la seva dona. Morricone ha assegurat també que ha estat molt important per a ell tant aquesta participació en l’Any de la Misericòrdia com la recent composició que va fer dedicada als immigrants que moren a la Mediterrània en el seu intent d’arribar a Europa. D’aquesta peça, però, ha reconegut que no li agrada parlar-ne perquè és, segons ha dit, "una obra trista i per un motiu no desitjable"
En un altre moment, Ennio Morricone ha destacat que la seva és "una carrera musical molt completa en la composició". El gran músic italià continua fent grans aportacions a la cultura cristiana i als valors de l’humanisme. Per exemple, participava dissabte passat, al Vaticà, en un concert dins el Jubileu dels Exclosos, amb algunes composicions seves per a l’ocasió, combinades amb altres ja conegudes. El mestre Morricone, nomenat 5 vegades per aconseguir un Òscar a Hollywood, es dedica a la música des de l'any 1946.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 28'45") tota l'entrevista a Ennio Morricone.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció