En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Ennio Morricone assegura que Francesc "és un Papa revolucionari"

El músic Ennio Morricone ha dit aquest dimarts a la tarda, en una entrevista a la Fórmula Estel (minut 28'45") de Ràdio Estel, que Francesc és…

15 novembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
El músic Ennio Morricone ha dit aquest dimarts a la tarda, en una entrevista a la Fórmula Estel (minut 28'45") de Ràdio Estel, que Francesc és “un Papa revolucionari” i “un gran Papa”. El llegendari compositor, que va participar dissabte passat en un concert al Vaticà dins el Jubileu dels Exclosos, ha dit que, ara que acaba de complir 88 anys, el millor regal d’aniversari és la seva família, començant per la seva dona. Morricone ha assegurat també que ha estat molt important per a ell tant aquesta participació en l’Any de la Misericòrdia com la recent composició que va fer dedicada als immigrants que moren a la Mediterrània en el seu intent d’arribar a Europa. D’aquesta peça, però, ha reconegut que no li agrada parlar-ne perquè és, segons ha dit, "una obra trista i per un motiu no desitjable"
En un altre moment, Ennio Morricone ha destacat que la seva és "una carrera musical molt completa en la composició". El gran músic italià continua fent grans aportacions a la cultura cristiana i als valors de l’humanisme. Per exemple, participava dissabte passat, al Vaticà, en un concert dins el Jubileu dels Exclosos, amb algunes composicions seves per a l’ocasió, combinades amb altres ja conegudes. El mestre Morricone, nomenat 5 vegades per aconseguir un Òscar a Hollywood, es dedica a la música des de l'any 1946.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 28'45") tota l'entrevista a Ennio Morricone.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024