En directe

Escola de família

RÀDIO ESTEL

"És d'una força extraordinària. Que el fes jo, era una mica igual"

Aquest dilluns hem parlat en A Primera Hora de Ràdio Estel dels 100 dies de Govern de Pedro Sánchez, però és que a més fa…

10 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dilluns hem parlat en A Primera Hora de Ràdio Estel dels 100 dies de Govern de Pedro Sánchez, però és que a més fa 100 dies de l’executiu italià de Matteo Salvini, amb el Politòleg i Màster en seguretat Guillem Pursals
Però a més hem entrevistat Joan Pera, qui va recollir la setmana passada el premi al millor actor dels Seoul International Drama Awards, un festival internacional de ficció dramàtica per a televisió que se celebra anualment a la capital de Corea del Sud. L'intèrpret català va ser reconegut pel seu paper protagonista al telefilm 'Pau, la força d'un silenci': "El Pau és un personatge d'una força extraordinària, d'una honestedat, pau amb la música i a nivell personal... i el jurat devia quedar sorprés dels personatge. Que el fes jo, era una mica igual", ha declarat Pera a RàdioEstel.
Novament els dilluns a les 8:45 gaudireu de l’espai Vist per Sentència, amb Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB. 
I a les 9 ens visita el nostre particular Think Tank: Àngela Casas, Roser Padròs, Jesús Díaz i Esteve Pujol.

Pots escoltar A Primera Hora (8 matí) i (9 matí)

Foto: Ajuntament Castellbisbal

Més actualitat

El govern espanyol té mig any per resoldre la petició d'indult per a Laura Borràs demanada pel TSJC

Laura Borràs, a l'inici del judici al TSJC.

L'advocat penalista Francesc Jufresa explica que "fins que el Tribunal Suprem no resolgui el recurs que presentarà Borràs, no començarà el tràmit administratiu de l'indult"

31 març 2023

Redacció

Edgar Nebot, sotsinspector del GRAF: "Hi ha cases i urbanitzacions que no haurien d’estar on estan i, si hi són, haurien de tenir unes mesures de prevenció més elevades"

Una de les cases afectades per l'incendi de Pont de Vilomara a la urbanització River Park. / Sílvia Muñoz

El responsable de Bombers de la Generalitat afirma que hi ha habitatges que s’ubiquen en llocs vulnerables i això pot ser un problema

30 març 2023

Redacció

Gonzalo Boye: "El Parlament Europeu s’haurà de pronunciar aviat sobre la detenció de Clara Ponsatí"

L'advocat Gonzalo Boye i l'exconsellera Clara Ponsatí, en el moment de ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Catalunya.

L’advocat que representa a l’eurodiputada ha revelat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya “més aviat que tard”

29 març 2023

Redacció