En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Fem vídeos amb persones molt solidàries, que, a més, són famoses"

A la 1a hora de la Fórmula Estel hem presentat Chas Car, el cotxe dels famosos contra el càncer. Una iniciativa de tres actors de…

31 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A la 1a hora de la Fórmula Estel hem presentat Chas Car, el cotxe dels famosos contra el càncer. Una iniciativa de tres actors de doblatge, Lara Ullod, Esther Ferreras i Oriol Rafel, per recaptar fons per a Sant Joan de Deu. Carlos Latre, el Mago Pop o Noemí Galera ja hi han pujat. 
Lara Ullod ha explicat el projecte solidari: “Nosaltres som una associació sense ànim de lucre i el que es tracta és fer vídeos amb persones molt solidàries, que, a més, són famoses. Són gags que duren 3-4 minuts, i al penjar-los a Youtube pretenem que amb les visualitzacions hi hagi una monetització i fer la donació a Sant Joan de Déu per la construcció de l’hospital”, un centre d'oncologia infantil de l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.
Hem escoltat al programa matinal de RàdioEstel la valoració del politòleg, Guillem Pursals, sobre la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d’ajornar el debat d'investidura: "Ahir es va viure una jornada històrica. Un ple que semblava imminent no es va fer. El fet de posposar-se va provocar una espècie de crisi de comunicació a tots els partits”, i ha afegit: “L’ANC perd qualsevol poder als carrers, inclús, a les xarxes, donant pas als CDR’S. Ahir va ser un dia històric per tot els canvis de rols de poder que va haver-hi”
Us convidem a recuperar també El pensament del dia de Mossén Jaume Aymar, sobre el periodisme de pau, i Aquí hi ha llibres, on hem parlat amb la Llibreria de la Rambla (Tarragona) que celebren 50 anys de vida. 

Recupera l'hora informativa de la Fórmula Estel -

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció