En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

Fernando Antón Alonso, investigador de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona: "Les solucions per reduir la pobresa no passen per donar una subvenció, calen solucions estructurals"

Aquest dimarts ha estat entrevistat al programa 'El Matí a Ràdio Estel' l'investigador de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, Fernando Antón Alonso, com…

14 setembre 2021

Comparteix

Aquest dimarts ha estat entrevistat al programa 'El Matí a Ràdio Estel' l'investigador de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, Fernando Antón Alonso, com a conseqüència de l’incendi en un edifici d’Olesa de Montserrat que patia deficiències estructurals.

Alonso, com a expert en vulnerabilitats i desigualtat social, ha explicat que cada vegada hi ha més vulnerabilitats en els barris i localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona. Per exemple, l'any 2020 s'estima que a l'àrea metropolitana hi havia entre 129.000 i 152.000 persones més en risc de pobresa que abans de la pandèmia, les quals s'afegeixen a les 648.000 preexistents. L’expert ha explicat que això cada vegada anirà a més si no es va a l'arrel del problema que és la pobresa d'aquests barris. En aquest sentit, l'investigador de l'IERMB, ha detallat que "les solucions que calen per reduir aquesta pobresa no passen per donar una sola subvenció, sinó que calen solucions estructurals".

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció