En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Finalment s'acosta el judici del cas Palau: oportunitat per a la justícia? Fracàs del sistema?

Aquest divendres preguntem a Ràdio Estel:  Com acabarà el judici del Cas Palau? - Amb una condemna exemplar a Fèlix Millet i Jordi Montull. -…

29 setembre 2016

@IgnasiMiranda

Comparteix
Aquest divendres preguntem a Ràdio Estel: 
Com acabarà el judici del Cas Palau?
- Amb una condemna exemplar a Fèlix Millet i Jordi Montull.
- Amb penes inferiors a les merescudes per als principals acusats.
- No ho sé, però el retard en la instrucció ja és un fracàs del sistema.
En el programa El mirador de l'actualitat (19.25 h), parlarem aquest dijous un expoli que afecta el Palau i ha fet mal a la cultura i a la gestió d'un lloc emblemàtic a Catalunya. Ara el cas arriba a judici, després de la instrucció d'un procés complex malgrat la claredat de dos responsables, Félix Millet i Jordi Montull, que han confessat haver robat molts diners. La influència del cas en un presumpte finançament il·legal de Convergència i la lentitud de la investigació judicial, des del 2009 fins ara, són qüestions per a la reflexió i el col·loqui.
Compartirem taula amb l'advocat Ramon de Veciana, el president de l'Associació d'Amics de Sant Ramon de Penyafort i professor de la Universitat Abat Oliba Xavier Puigdollers i el director de Justícia i Pau a Barcelona, Eduard Ibáñez.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció