En directe

El Matí a Ràdio Estel

PAPA FRANCESC

Francesc demana no identificar islam amb terrorisme

En el vol de retorn a  Roma, després de presidir la Jornada Mundial de la Joventut, el papa Francesc ha considerat que "no és just…

1 agost 2016

AICA

Comparteix

En el vol de retorn a  Roma, després de presidir la Jornada Mundial de la Joventut, el papa Francesc ha considerat que "no és just identificar l'islam amb violència". I ha reconegut que també hi ha fonamentalistes catòlics.

"A mi no m'agrada parlar de violència islàmica (...). Si jo parlo de violència islàmica també he de parlar de violència catòlica, però no tots els islàmics són violents", ha ressaltat el Pontífex.

I ha afegit que "una cosa és veritat: a gairebé totes les religions sempre hi ha un petit grup fonamentalista, nosaltres en tenim; el fonamentalisme arriba a matar, però també es pot matar amb la llengua, ho deia l'apòstol sant Jaume, no jo, i també amb el ganivet".

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció