En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

Francesc: "Jesús no ofereix una targeta de visita, sinó una trobada"

El Papa ha invitat aquest diumenge tots els creients a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor". Durant l'Àngelus des de la…

17 gener 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix

El Papa ha invitat aquest diumenge tots els creients a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor". Durant l'Àngelus des de la biblioteca del Palau Apostòlic, Francesc ha reflexionat sobre l'evangeli d'aquest segon diumenge durant l'any, un text que narra la trobada de Jesús amb els seus primers deixebles al riu Jordà, l'endemà d'haver estat batejat. El pontífex ha recordat que "és precisament Joan Baptista el qui assenyala el Messies, a dos d'ells, i el presenta com l'anyell de Déu". Igualment ha dit que "tots dos, confiant en el testimoni de Joan Baptista, segueixen Jesús i, en adonar-se'n, els crida però no pas indicant-los on viu, sinó demanant-los que vagin amb ell per veure-ho".

El pontífex ha subratllat, a més, que "les paraules del Senyor no són una targeta de visita, sinó la invitació a una trobada". En aquesta línia, ha afegit que "aquells dos homes, Andreu i el seu germà Simó, el segueixen i es queden amb ell aquella tarda parlant, mentre intueixen la bellesa d'unes paraules que responen a la seva esperança, cada vegada més gran". Després de la pregària mariana, el Sant Pare ha recordat especialment, des de "la pregària i la proximitat", tots els afectats pel terratrèmol de la setmana passada a Indonèsia i també els qui van perdre la vida en l'accident d'avió del dissabte 9 de gener en aquest mateix país asiàtic. Recordem que el sisme, de magnitud 6,2, va provocar almenys 56 morts, segons un últim balanç.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció