En directe

Trotamundos

PAPA FRANCESC

Francesc: "Jesús no ofereix una targeta de visita, sinó una trobada"

El Papa ha invitat aquest diumenge tots els creients a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor". Durant l'Àngelus des de la…

17 gener 2021

@IgnasiMiranda

Comparteix

El Papa ha invitat aquest diumenge tots els creients a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor". Durant l'Àngelus des de la biblioteca del Palau Apostòlic, Francesc ha reflexionat sobre l'evangeli d'aquest segon diumenge durant l'any, un text que narra la trobada de Jesús amb els seus primers deixebles al riu Jordà, l'endemà d'haver estat batejat. El pontífex ha recordat que "és precisament Joan Baptista el qui assenyala el Messies, a dos d'ells, i el presenta com l'anyell de Déu". Igualment ha dit que "tots dos, confiant en el testimoni de Joan Baptista, segueixen Jesús i, en adonar-se'n, els crida però no pas indicant-los on viu, sinó demanant-los que vagin amb ell per veure-ho".

El pontífex ha subratllat, a més, que "les paraules del Senyor no són una targeta de visita, sinó la invitació a una trobada". En aquesta línia, ha afegit que "aquells dos homes, Andreu i el seu germà Simó, el segueixen i es queden amb ell aquella tarda parlant, mentre intueixen la bellesa d'unes paraules que responen a la seva esperança, cada vegada més gran". Després de la pregària mariana, el Sant Pare ha recordat especialment, des de "la pregària i la proximitat", tots els afectats pel terratrèmol de la setmana passada a Indonèsia i també els qui van perdre la vida en l'accident d'avió del dissabte 9 de gener en aquest mateix país asiàtic. Recordem que el sisme, de magnitud 6,2, va provocar almenys 56 morts, segons un últim balanç.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció